|
|
| Bancuri!!!! | |
|
+11dante jbrare grasu Costash krtush aNJI kohinoor Freeman a6.d-man MuErTe magicus 15 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Apr 18, 2011 6:30 am | |
| Erau doua statui pe o alee intr-un parc, asezate una in fata celeilalte. Una reprezenta un barbat, iar alta o femeie, ambele… nuduri. Coboara un inger, le atinge, iar statuile prind viata. Ingerul le zice: - Drept rasplata ca ati indurat 100 de ani frigul si caldura fara sa va plangeti, aveti 15 minute ca sa faceti ce vreti voi. Se duc ei intr-un tufis si incep sa se auda chicoteli. Se intorc inapoi, dar ingerul le zice: - M-am gandit sa va mai dau inca 15 minute. Una dintre statui ii zice celeilalte: - De data asta facem invers, tii tu porumbelul si eu ma cac pe el! | |
| | | magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Apr 21, 2011 4:55 pm | |
| Doi homosexuali într-un avion: -Am făcut-o în lift, în parc, în magazin și în cinematograf dar în avion niciodată Hai sa ne-o punem! -Băi, ești nebun? Aici chiar te poate vedea cineva! -Stai că-ți demonstrez: Alonjo, are cineva un pix? UN PIX VA ROG! Nimeni nici-o mișcare, nici nu s-au uitat la el. -Vezi? Hai la treabă! Și-o pun repede-repede, iar după vreo 3 minute apare stewardesa. Se uită sa vadă dacă toți au mâncare, băutură, iar în coada avionului dă peste un bătrânel care vomase pe el. -Vai domnule! De ce nu m-ați chemat să-mi cereți o pungă, ceva? - N-am vrut nimic domniță că a cerut unul acum 5 minute un pix și ce p*** în cur și-a luat!!! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Apr 21, 2011 4:56 pm | |
| Se duce un homosexual la doctor: - Domnule doctor am SIDA, ce pot să fac, mă puteți ajuta? - Da băiete.. Bei 1 litru de lapte, mănânci 2 kile de prune nespălate împreuna cu 3 roșii și un kilogram de zmeură, o cană mare de apă rece de la frigider, o porție de iahnie cu două beri reci și, la sfârșit, dai pe gât o cană cu iaurt! - Și o sa-mi treacă, domn doctor? - Nu mă, dar măcar în ultimele clipe ai sa înțelegi și tu la ce folosește curul! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Apr 21, 2011 5:07 pm | |
| Zece tîlhari au prins în pădure o călugăriță și au violat-o . Aceasta, după ce scapă din mâinile lor, mergând spre schit, își face cruce: - Mulțumesc Doamne! Și fără de păcat, și pe săturate! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Mai 19, 2011 5:22 pm | |
| Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga: - Madam Popescuuu!!!! La un geam isi face aparitia o doamna. - Da draga, ce vrei? - Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata? - Nu, draga! - Madam Ionescuuu!!!, striga atunci tipa. Isi face aparitia o alta doamna. - Ce-i, draga? - Sotul meu este cumva la dumneata? - Nu, draga! Dar ce s-a intamplat? - Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns: “La curve!” | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Mai 19, 2011 5:31 pm | |
| O adolescenta se duce la maica-sa sa aiba discutia despre cum vin copiii pe lume. Ii spune maica-sii ca a auzit ea de la o prietena ca bebelusii ies tot pe acolo pe unde-si baga baietii jucarica… Maica-sa se relaxeaza ca nu trebuie sa-i dea explicatii prea detaliate, si ii raspunde: - Da, puisor, asa e. Alte intrebari mai ai? Pustoaica sta si se gandeste putin si apoi intreaba: - Da’ n-o sa-mi sparga dintzii cand iese? | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Mai 19, 2011 5:44 pm | |
| Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui: - Am fost odata la vanatoare. La un moment dat vad un mistret mare. Trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai mare. Nu am putut sa ma abtin. Trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar… Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu’ pastilele si se intoarce la nepotei: - Unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt… - Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt, am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau la buci… | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Mai 19, 2011 5:47 pm | |
| Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice : - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi. Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si ” indeplinesc tema ce corespundea locului”. In drum spre casa, unul dintre batrani zice : - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta ! zise unul - Moarta ?!! De ce crezi asta ? - Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste. - Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare ! - Vrajitoare ?!!! Ce te face sa crezi asa ceva ??? - Pai…, sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si mi-a mai luat cu ea si proteza !!! | |
| | | MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Joi Mai 19, 2011 6:33 pm | |
| - magicus a scris:
- Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Am fost odata la vanatoare. La un moment dat vad un mistret mare. Trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai mare. Nu am putut sa ma abtin. Trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar… Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu’ pastilele si se intoarce la nepotei: - Unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt… - Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt, am apucat-o de cur si am inceput sa ii dau la buci… | |
| | | taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mier Iun 01, 2011 10:32 pm | |
| O blondină intră disperată într-o stație de benzină... - Vă rog să mă ajutați... Mi-am închis cheile mașinii în mașină... ce mă fac acum??? Operatorul benzinăriei se abține cu greu să nu râdă... - Măcar ați lăsat geamul deschis putin? o întreabă pe blondină. - Da, da, desigur... - Bine, spune operatorul benzinăriei, atunci încercați să trageți în sus butonul de la blocajul ușii, cu acest latz de sârmă... - Sunteți o comoară, zice blonda ieșind cu latzul de sârmă. După 10 minute intră în benzinărie un client care nu se putea opri din râs - Ce s-a întâmplat?, întreabă angajatul. - Ce vă spun acum nu veți crede niciodată! Afară lângă o mașină stă o blondă care încearcă să deblocheze ușa cu un latz de sârmă - Bine și ce-i de râs în asta? întreabă angajatul, asta i se poate întâmpla oricui!... - Desigur zice omul, dar în mașină mai era o blondă care zicea: mai la stânga, mai la dreapta, mai sus! ...
=====================================================================
Mama molie cu puiul molie. - Puișor, te rog frumos să papi ciorăpel... - Nu pap ciorăpel!!! - Ba, te rog frumos, îți spun pentru ultima oară: papă ciorăpel! - NU pap ciorăpel!!! - Bineee, să știi că cine nu papă ciorăpel nu papă nici mohair.
=====================================================================
In timpul celui de-al doilea razboi mondial, un soldat a fost intrebat: -Ce te-a facut sa te inrolezi in armata? -M-am inrolat din mai multe motive.Am vrut sa-mi slujesc patria, am vrut sa lupt contra fascismului, am vrut sa construiesc o lume mai buna, demna de eroii ei, dar motivul principal a fost ca m-au inhatat astia.
====================================================================
Criză mare. Un cartier financiar, plin de sedii de bănci și birouri de firme. Pe un pervaz stă un bărbat cu privirile rătăcite, pregătindu-se să sară în gol. Jos, în mulțimea care se uită, doi curioși. Unul îl intreabă pe celălalt: - Oare cu cine face banking? | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Iun 06, 2011 5:27 am | |
| In fata portii Raiului vin trei oameni. Cand iese Sf. Petru le spune: “Imi pare rau fiilor dar in Rai nu mai este loc decat pentru o singura persoana si ceilalti doi se vor duce in Iad si vor suferi torturi interminabile.” Unul dintre cei trei intreaba cum se va decide cine merge in Rai si Sf. Petru spune: “Pai cine imi va spune cea mai interesanta istorie despre cum a murit”. Asa ca il cheama pe primul in biroul lui si asa incepe: “Se facea ca imi dadusem seama ca nevasta ma insela asa ca intr-o zi plec de la servici inainte ca sa o surprind, sparg usa si o gasesc goala in mijlocul camerei. Caut in toata casa si nu gasesc nimic si in momentul in care eram pe punctul de a-mi cere scuze de la doamna mea, il zaresc pe imputit atarnand de o fereastra si fara sa ma mai gandesc il lovesc cu toata puterea cu o bata de baseball, tipul cade dar se prinde 2 etaje mai jos de o alta fereastra, atunci iau frigiderul intr-un atac de furie si-l arunc pe fereastra cu motiv de a-l distruge complet, faza este ca mi se prinde haina in usa frigiderului si cad cu el cu tot si mor, dar macar ma consolez ca imputitul a murit si el.” Sf. Petru il cheama pe al doilea care incepe: “Eu eram curatator de ferestre, si cum lucram le etajul 20, cad de pe platforma, dar prin miracol ma prind 5 etaje mai jos de o fereastra. Faza e ca iese un descreierat cu o bata de baseball si ma pocneste pana cad. Prin alt miracol ma prind de o fereastra mai jos. Fericit incep sa ma catar ca sa intru in camera, dar acelasi descreierat imi arunca un frigider in cap si cad pana ce mor.” Sf. Petru cheama pe al treilea si-i zice: “Fiule va fi dificil sa ma mai impresionezi”. Asa ca al treilea incepe: “Pai sa vezi, eu eram gol intr-un frigider…” | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Iun 06, 2011 5:37 am | |
| Un avocat nu opreste cu masina la semnul STOP si este tras pe dreapta de un politist. Dupa cum se stie, avocatul este un tip arogant, care se crede mult mai destept decat altii, asa ca omul nostru decide sa faca putin mishto de politist: - Actele dvs, va rog. - Pentru ce? - Nu ati oprit la semnul STOP! - Am incetinit si era liber, nu venea nimeni! - Dar nu ati oprit masina pe loc…actele, va rog. - Care-i diferenta? - Diferenta este ca la semnul STOP trebuie sa opriti masina pe loc, aceasta e legea… actele va rog… - Daca imi poti arata care este diferenta legala intre a incetini si a opri, iti dau actele si te las sa-mi dai amenda, daca nu, ma lasi sa plec si nu ma amendezi! - De acord, dar coborati va rog din masina! Avocatul coboara linistit, iar intre timp politistul isi scoate bastonul si incepe sa dea vartos in avocat, spunand: - Vrei sa ma opresc sau doar sa incetinesc? | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Vin Iun 10, 2011 5:16 pm | |
| Un preot vrea sa arate enoriasilor exemple ilustrate ale pacatelor. Asa ca duminica inainte de slujba pune 4 limbrici in patru vase. 1) primul limbric intr-un vas cu alcool. 2) al doilea limbric intr-un vas cu fum de tigara. 3) al treilea limbric intr-un vas cu lichid seminal. 4) al patrulea intr-un vas cu apa limpede si curata.
Dupa ce tine slujba despre pacate si povesteste despre consecintele lor, preotul arata limbricii din vase. Limbricul din vasul cu alcool era mort. Limbricul din vasul cu fum era mort. Libricul din vasul cu lichid seminal era mort. In schimb linbricul din vasul cu apa curata era viu.
Preotul multumit de lectia sa intreaba. -Ce invatatura putem scoate din ceea ce ati vazut? Un batranel ridica mana si spune: -Cat timp bei, fumezi si faci sex nu faci limbrici! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Vin Iun 10, 2011 5:18 pm | |
| Un taran se ocupa de cultivatul pepenilor. La un moment dat niste copii au inceput sa intre noaptea pe plantatie si sa fure din pepeni.
Omul se gandeste si se gandeste pana ii vine o idee care in mod sigur ii va speria pe copii. Asa ca pune pe camp o placuta pe care scria:
"Un pepene de pe acest camp a fost injectat cu cianura"
Ziua urmatoare taranul vine pe camp si vede ca nu lipseste nici un pepene dar gaseste o alta placuta langa cea pusa de el:
"Acum sunt doi!" | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mier Iun 29, 2011 3:13 am | |
| Primarul Parisului era foarte ingrijorat in privinta invaziei de porumbei de pe Champs-Élysées. Nu putea nicidecum sa-i alunge din oras. Intregul Paris era plin de rahat de porumbei. Parizienii nici nu mai puteau calca pe alei, nici sa conduci nu mai avea nici un haz. Costa o avere sa tot cureti strazile si trotuarele. Intr-o zi intra in primarie un om care-i face primarului o oferta:
„Iti pot scapa frumosul oras de plaga columbeasca fara nici o plata, dar trebuie sa promiti ca nu-mi vei pune nici o intrebare. Sau, imi poti plati un milion de euro si sa-mi pui o intrebare.”
Primarul cantari oferta si o accepta rapid.
A doua zi, omul se catara în varful Turnului Eiffel, isi descheie redingota si elibera un porumbel albastru. Porumbelul albastru dadu de cateva ori din aripi si apoi se pierdu in inaltul cerului parizian. Toti porumbeii din Paris au vazut porumbelul cel albastru si s-au adunat in aer in urma acestuia. L-au urmat cu totii intr-un nor urias spre Rasarit, departe, departe.
A doua zi porumbelul cel albastru s-a intors complet singur la omul ce-l astepta inca in varful Turnului Eiffel.
Primarul era in extaz. A considerat ca omul si porumbelul albastru au infaptuit o adevarata minune scapand Parisul de plaga porumbeasca. Desi omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a inmanat un cec cu un milion de euro si i-a spus ca, intr-adevar, voia sa-i puna o intrebare.
Chiar daca s-au inteles ca nu-l costa nimic pentru curatarea orasului, se hotarase sa plateasca un milion pentru a putea pune O INTREBARE.
Omul accepta banii si-l invita pe primar sa-i puna UNICA intrebare.
Primarul intreba:
„Aveti si un tigan albastru??” | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Iul 18, 2011 5:32 am | |
| Un roman merge la Paris cu afaceri. Trage la un hotel si apoi alearga toata ziua prin oras, dupa contracte, semnaturi etc. Seara, obosit, se intoarce la hotel. Mananca ceva si apoi intra in baie ca sa-si faca un dus. Dupa ce-si face dus se d…uce direct la telefon si suna centralista: - Domnisoara, la ce ora iesi din tura? - Peste 10 minute, domnule. De ce intrebati? - Pai uite, sunt la camera 205 si am chef sa fac amor. Si inchide. Peste 10 minute, cioc-cioc la usa si intra fata. Fara o vorba, se dezbraca si vine in pat. Urmeaza o partida de sex ca-n filme. Dupa, stau amandoi pe spate si fumeaza. Ea zice: - O sa mergi acum in tara ta si o sa te lauzi ce usor m-ai avut. Or sa creada ai tai ca frantuzoaicele sunt niste curve sau ca esti cel mai mare Don Juan… - Nu, nu, stai linistita! Stiam ca vii daca te chem. - Cum asa? - Pai scrie pe usa din baie: Frati romani, centralista se fute!!! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Iul 18, 2011 5:45 am | |
| Ion facea autostopul. Opreste un sofer binevoitor, si Ion il roaga sa vina cu el pana la marginea padurii de langa sosea ca are o problema. Cand ajung in padure, Ion scoate un cutit cat un iatagan si zice: - Masturbeaza-te. - Tu esti nebun? - Daca nu te masturbezi te tai. Se masturbeaza tipul de frica si ii spune Ion: - Mai masturbeaza-te o data! - Eu opresc sa te ajut si asa te porti cu mine? - Masturbeaza-te ca altfel te tai cu cutitul. Se mai masturbeaza tipul o data. Ion: - Mai fa-o odata ca te omor. - Poti sa ma tai, sa ma omori ca eu nu mai pot. Nu mi se mai scoala. - Bine. Mario, vino ca te duce domnul pana in oras… | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Sam Aug 13, 2011 6:28 am | |
| Un tip și-o tipă la cinematograf, în ultimul rând, filmul prost, întuneric, se giugiuleau. La un moment dat, tipul se încălzește rău. Începe s-o întrebe pe gagică: - Ia spune, mă, ai cui sunt ochii ăștia frumoși? - Ai tăi, dragă, știi foarte bine… - Da’ gura asta asta roșie, plină, senzuală, a cui e? - A ta, dragă, știi foarte bine, da’ lasă asta acuma, suntem la film, ne aude lumea… Tipul nu se lăsă, că-l luase flama… Îi băgă o mână sub tricou. - Da’ sânii ăștia meseriași, rotunzi, tari, ia spune, ai cui sunt? - Ai tăi, da’ taci dracului din gură, termină acuma, ne aude lumea. Mergem pe urmă acasă și facem ce vrei tu, acuma potolește-te! Tipul, nimic, tot mai excitat. Îi băgă mâna sub fustă… - Da’ pi*da asta a cui e? Tipa, atinsă la punctul sensibil, ce dracu’ să mai zică? - A cui e pi*da asta? Spune? Tipa, nimic… - Pi*da asta a cui e? Vreau să știu! La care o voce din sală: - Aprindeți, dom’le, lumina, că a găsit unul o pi*dă și nu știe a cui e! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Aug 22, 2011 4:39 pm | |
| Iarna, un frig napraznic. Un cuplu foarte batran se pregatea de somn, incalzindu-se la gura sobei. Cautand o plapuma mai groasa, batrana zice:
- Mai tii tu minte, barbate, in tinerete, inainte sa ma ceri de la mama, cum ma asteptai tu seara de seara la stejarul din fundul gradinii, eu ieseam din casa sa vin la tine si cu cata pasiune ne mai iubeam?
- Da... ce vremuri!
- Hai sa o mai facem odata ca pe vremuri, zice batrana, ca suntem batrani si nu se stie cat timp mai avem.
Entuziasmat de ideea nevestei, pleaca batranul la stejar. O asteapta si o asteapta si o tot asteapta pana se invineteste tot de frig si cum nu mai rezista, dupa vreo ora merge in casa unde o gaseste pe batrana infofolita in plapuma.
- Da' bine, mai nevasta, bine ca stai la caldura sub plapuma si eu te astept sa paralizez de frig in viscol langa stejar, de ce n-ai venit?
La care batrana raspunde sec:
- Nu m-a lasat mama! | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Aug 22, 2011 4:40 pm | |
| Pasagerul unui taxi il bate la un moment dat pe sofer pe umar. Soferul, speriat, pierde controlul volanului, ajunge pe trotuar si reuseste sa se opreasca langa peretele unei cladiri. Se intoarce spre pasager si-i spune:
- Sa nu mai faceti asta niciodata!
- Pasagerul: Imi cer scuze dar nu mi-am inchipuit ca va puteti speria din atata lucru.
- De fapt vina este a mea, stiti, e prima zi de lucru pe un taxi. Pana acum am lucrat pe o masina la morga... | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Lun Sept 05, 2011 7:20 am | |
| O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu. Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant, sotul ei vine casa pe neasteptate, asa ca il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune: – E intuneric aici. Barbatul sopteste: – Da, este. Baiatul: – Am o minge de baseball. Barbatul: – Foarte bine. Baiatul: – Vrei s-o cumperi? Barbatul: – Nu, multumesc. Baiatul: – Tata e afara. Barbatul: – OK, cat costa? Baiatul: – $250.
Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier. Baiatul: – E intuneric aici. Barbatul: – Da, este. Baiatul: – Am o manusa de baseball. Barbatul: – Cat vrei pe ea? Baiatul: – $750. Barbatul: – Fie.
Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului: - Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball. Baiatul: – Nu pot. Le-am vandut. Tatal: – Si cu cat le-ai vandut? Fiul: – $1000. Tatal spune: – Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti. Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa : Baiatul: – E intuneric aici. Preotul: – Iar incepi?
| |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mier Sept 21, 2011 9:10 pm | |
| O familie tanara traia intr-o garsoniera. Inainte de a face sex, sotul a decis sa verifice daca fiul sau doarme: - Fiule, adu-mi te rog un pahar cu apa ... Liniste ... Sotia spune: - A adormit. Dupa sex stateau intinsi in pat si se mangaiau. Deodata se aude vocea pustiului din intuneric: - ... Si cat mai stau aici cu paharul in mana?
| |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mier Sept 21, 2011 9:11 pm | |
| Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus: - Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea. Amanta s-a laudat si ea: - Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea! In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea: - Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus: Ia zi, Batman, faci si tu ceva de mancare? | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mar Noi 08, 2011 3:53 am | |
| Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi. Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gitutul. Baiatul: Pot sa te pup, draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu, puisor, multumesc. La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul. Baiatul: Pot sa te pup draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu ma mai doare, puisor. La Brasov, Badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi? | |
| | | magicus Admin
| Subiect: Re: Bancuri!!!! Mier Noi 23, 2011 4:38 am | |
| Merge un tata cu copilul lui de 3 ani si trece o tipa superba pe linga ei cu o rochie foarte mulata. Tipul nu poate sa se abtina si exclameaza: - Doamne, ce cur fain! Baiatul se intoarce catre el si intreaba: - Ce ai spus, tati? - Am spus Cucu - Ce-i aia? - O pasare, fiule...pupaza - Ahhh....Si exista cuchita, tati? - Mda -Si un cuc si o cuca fac cuchiti? -Da, fiule -Si un cuchit si o cuchita fac cuchiciori? -Da, baiatule! -Si un cuchicior si o cuchicioara fac cuchiciorei? -Da, omule, ce atita... -Si un cuchiciorel si o.... -Ma, baiete.... Am zis cur...Ai inteles? C U R ! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri!!!! | |
| |
| | | | Bancuri!!!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|