| Join VooDoo => CoD4 | |
|
+51Porta s:dRz baseq mirifiC Rya/V maniac tcassiel JointTt zepp Flame DiAMANT king of game micutzul PoliceMan Pantera mephX taitO Lunaty Chango AllY OzOhM jbrare Optimus Prime Kruspe Guille pepsi2008 RoOsTeR PhysX witch SparTacus grasu Mario Costash Eidoz Ace10 zebe JiUsY MuErTe cojy kohinoor Cosmo Damage Incorporated XS2K hix Shot2Hell aNJI krtush Maciuca magicus Alexius Freeman 55 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Dec 26, 2008 7:22 am | |
| Adoptam limbajul academic | |
|
| |
kohinoor Membru Special
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 49 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Dec 26, 2008 1:00 pm | |
| Si,uite asa s-a dus "linistea" noastra: -o sa dam cu aspiratorul pe Vacant-"voi nu vedeti ,mai ce murdar e pe jos ?" -o sa facem cumparaturile in piata de pe Citystreets"macar cumparaturile sa le faci si tu.. ?!" - o sa plimbam copii pe Overgrown . -si la final ne vom arunca in cap in piscinele goale de pe Bloc . Stie careva vreo carciuma ? | |
|
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Dec 26, 2008 5:42 pm | |
| | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Dec 26, 2008 7:52 pm | |
| hmmmm..... a voodoo witch .... ......sa fie vorba de doamna Coji ? | |
|
| |
hix Team
Numarul mesajelor : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Dec 31, 2008 7:44 am | |
| I'm BAAAAACK......asta daca ma primiti ; . | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Ian 02, 2009 5:27 am | |
| Sigur te-ai intors, nu dispari din nou ca magaru'-n ceata? Te asteptam in mijlocul nostru! | |
|
| |
PhysX Membru
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 29 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Ian 13, 2009 6:11 pm | |
| Nume: - Platon Prenume: - Andrei Nick: - PhysX Varsta: - 14 Id de contact (mess, xfire) - mess justme_joker xfire kingofsas Ex.clan, si de ce: - TSH Despre tine: - hmmm .. imi place mult jocull..ma joc cam 2-3h pe zi in weekend mai mult.. skill mediu!
Loc : constanta
RESPINS | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Ian 13, 2009 9:05 pm | |
| Ne pare bine ca te-ai orientat catre clanul nostru, dar din pacate nu te incadrezi in varsta nimima de 18 ani. Daca citeai cu atentie conditiile de "angajare" vedeai acest aspect. Ne pare rau dar nu te incadrezi in "tipar". | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Ian 13, 2009 9:19 pm | |
| | |
|
| |
PhysX Membru
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 29 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 13/01/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Feb 18, 2009 3:55 am | |
| Nickname : PhysX Numele Platon Prenumele Andrei Varsta 14 Oras Constanta Joc CoD4 Licenta Nu am dar o sa fac rost in cel mai scurt timp Disponibilitate seara dupa ora 19:00 si in weekend in timpul scolii, vacanta liber Contact(xfire,ym) kingofsas , justme_joker Exclan si o descriere despre tine : UKHD , pai revin cu cererea deoarece caut si eu un clan sa joc , sa-mi fac prieteni sa invat de la altii deoarece cred ca multi de pe acest forum sunt destul de "strong" ma multumesc si cu o rezerva daca ar fi sau ati face un nou clan (fara jocul original) sau oricum sa intru si eu .. joc cu R700 , P90 silencer si G3 silencer.Cam atat despre mine as dori sa intru.
Revin ...
RESPINS ... mai ai sa te pui la punct cu niste lucruri | |
|
| |
RoOsTeR Membru
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 34 Localizare : Satu Nou Reputatie : 0 Data de inscriere : 11/07/2008
| Subiect: Salut Vooodoo clan! Mier Feb 18, 2009 6:56 am | |
| Nick- Rooster Numele- Mario Vrsta- 14 Localitatea -Serbia Am 600 de ore de Cod4 Stiu ca nuam ani cautati ,dar nu vad rost se fie limit , pote nu supt 12,cred ca ar trebui ,jucatori testati, si se se vada is de clan or nu ,mie urit se astept mai 4 ani si iaca probesc ,la voi ca pe ,majoritatea va ,am prieteni in x-fire si am jucat lunga vreme cu voi pe a6 public,si pe alte servere ,Romanesti ,mar fi placerea se joc pentru voi ca consider ca vis un clan ,responsabil in Ro , de acea nici nu intram ,in alte clanuri Romanesti macar ca aveam ,invitati ,problema cea mai mare poate se fie ca si cand am aveam invitatia de la clanul a6, ca nam org cd key,dar il caut de 6 luni aici in serbia nu se poate gasi deloc ,chiar am fost in vacanta de iarne, si in Croatia la fel nul gaseam , daca se poate gasi in ROMANIA eu las cumpara ,daca se poate trimite aici RESPINS ... mai ai sa te pui la punct cu niste lucruri | |
|
| |
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Feb 18, 2009 11:33 am | |
| Salut!...limita respectiva de 18 ani a fost pusa pentru a evita problemele pe care le-ar putea produce anumiti "necopti" ( nu zic ca e cazult tau ... dar limitarea e de natura preventiva) ... 2) trebuie sa ai licenta... nimeni nu se mai incumeta sa joace pe server cracked..cel putin in waruri.... trebuie sa ai un prieten prin ro de incredere care sa iti ia jocul ( inainte ii trimiti banii....si iti trimite decat cd-key-ul).....3)nu tinem foarte mult la a testa un jucator ..daca nu dai cu capul de toti peretii ..mai zici o gluma pe ts ...merge .. skillul nu e totul intr-un clan ( extins cum e al nostru unde sunt membri care joaca de fun si unii pentru rezultat)... 4)vom discuta problema ta ,dar nu iti dau prea multe sanse..daca in privinta varstei am putea lasa de la noi....daca nu ai original nu poti juca cu noi in war ...sau competitii. | |
|
| |
PhysX Membru
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Feb 18, 2009 3:24 pm | |
| da , in war voi folosi ak47 si sniper atat stiu si eu cum e promod | |
|
| |
pepsi2008 Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: pt recrutare. Sam Feb 21, 2009 6:28 am | |
| NickName: Pepsi [b]Nume:Milosteanu Prenume: Robert Oras: Bucuresti Varsta: 23 Disponibilitate: In weekend cam tot timpul, in cursul saptamanii dupa servici cu cea mai mare placere, adica dupa ora 15-16:00. oricum mai tot timpul. Contact: xfire: pepsi2008, ymess: roberto_cavalli_85 ExClan: exe. Motivul iesirii din clanul precedent: Lunaty..... mai este nevoie si de alt motiv?. Cateva cuvinte despre tine: Nu cred ca a-ti avut ocazia sa ma cunoasteti, dar cred am cei 7 ani de acasa... Spirit competitiv, reflexe bune si dorinta de a juca intr-o echipa de unde mai pot invata. Licentiat COD4. Multumesc.
Cerere anulata | |
|
| |
Guille Vizitator
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : Buzau Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Feb 21, 2009 6:30 am | |
| Nicknames:Guille&Pepsi&Madox Nume:Madalin&Robert&Romeo Varste:17&24&28 Localitate:Buzau&Bucuresti&Satu Mare Licentza:numa eu nu am dar intro luna maxim imi icumpar Disponibilitate:in fiecare zi de la 8-9 pana la 3 seara Am scris cererea in genu asta deoarece vrem sa intram toti 3 in caz de unu nu este primit nu ne lasam prietenu!!!!deci daca vreti sa ne primiti ne primiti "la pachet" Toate cele bune | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Feb 21, 2009 7:13 am | |
| 1. Guille are 17 ani deci nu se incadreaza la varsta ( daca citeati conditiile de inscrire vedeati acest lucru ) 2. Guille nu are licenta. 3. Cererile se fac individual. 4. Trageti concluzii de aici. 5. Sper sa nu se arunce vreunul dintre voi in fantana ca sincer nu va vad bine ( glumesc desigur , asta din cauza ca nu am mai primit astfel de cereri neobisnuite "la pachet" ) | |
|
| |
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Feb 21, 2009 7:33 am | |
| daca tot sunteti 3 la pachet mai cautati 2 si faceti-va clan .... e o conditie cam greu de acceptat | |
|
| |
Guille Vizitator
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localizare : Buzau Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Feb 21, 2009 8:49 pm | |
| imi cer scuze pt cererea aia a fost o prostie in partea mea sper ca nu vam provocat neplaceri!!!imi cer scuze din nou | |
|
| |
Guille Vizitator
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Feb 21, 2009 8:53 pm | |
| acum nu cred ca mai are vreo importanta da cu lincetza am rezolvato!!! | |
|
| |
Kruspe Team
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Italia Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Dum Mar 08, 2009 10:11 pm | |
| Nickname:KruSpe Numele:Vila Prenumele:Daniel Oras:La spezia ( italia ) Varsta:20 Disponibilitate:de dimineata pana la ora 5 dupa amiaza , si sambata - duminica toata ziua Contact(mess,xfire): y!m : kruspe_stn@yahoo.com , xfire : anwaaa ExClan:Clevers motivul iesirii din clanul precedent: probleme interne , am avut cateva probleme o perioada , iar cand m'am intors clanul se desfiintase cateva cuvinte despre tine: nmk interesant , sunt un om ca toti ceilalti ) Microfon: yup , este ) 1.Licenta? 2.Doar pe zi(noi de regula intram mai multi seara,dar nu ar fi asta o prob)? BINE AI VENIT IN VOODOO! DOMNULE KRUSPE! ACCEPTAT | |
|
| |
Kruspe Team
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 36 Localizare : Italia Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Mar 09, 2009 12:05 am | |
| da detin licenta pt cod4 si cod2 , iar despre problema cu intratu mai pe seara ... nu cred k ar fi vreo problema | |
|
| |
kohinoor Membru Special
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 49 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Mar 09, 2009 2:49 am | |
| ok,toate bune. tine aproape,recruiter-ul nostru (sau altcineva) va lua legatura cu tine. | |
|
| |
Optimus Prime Vizitator
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 48 Localizare : 130876 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/03/2009
| Subiect: Salutare camarazi Mar Mar 10, 2009 5:17 pm | |
| Nickname: Optimus Prime (Lone Wolf) Numele:Moldovan Prenumele:David Alexandru Oras:Brasov Varsta:32 Disponibilitate:zilnic dupa ora 19 in week-end 75 % Contact(mess,xfire):alexandru.moldovan, xfire alexandrumoldovan ExClan:TNT, Blood, Jad, si in momentul de fata RS motivul iesirii din clanul precedent:In momentul de fata nemultumirea la adresa colegilor de clan, unii isi fac echipa de ESL , altii joaca altceva si nu sunt interesati , pe scurt dezinteres fata de clan cateva cuvinte despre tine: un om simplu cu simtul umorului dezvoltat, cu cei 7 ani de acasa, familist, restul pe parcurs Microfon:DA Jocul original DA RESPINS | |
|
| |
jbrare Team
Numarul mesajelor : 395 Varsta : 45 Localizare : constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 11/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Mar 11, 2009 4:35 am | |
| nickname:j&b rare nume:ionut prenume:craciun oras:constanta varsta:29 disponibilitate:18-22 Exclan:e_xtreme,eXe motiv iesire:mhhhh tre sa mai invat COD4 si nu am cu cine cuvinte despre mine : I LIKE J&B microfon :este JOC DA ORIGINAL
BINE AI VENIT IN VOODOO! DOMNULE J&B RARE!
ACCEPTAT | |
|
| |
aNJI Team
Numarul mesajelor : 82 Varsta : 43 Localizare : galati Reputatie : 0 Data de inscriere : 19/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Joi Mar 12, 2009 1:58 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 | |
| |
|
| |
| Join VooDoo => CoD4 | |
|