| Join VooDoo => CoD4 | |
|
+51Porta s:dRz baseq mirifiC Rya/V maniac tcassiel JointTt zepp Flame DiAMANT king of game micutzul PoliceMan Pantera mephX taitO Lunaty Chango AllY OzOhM jbrare Optimus Prime Kruspe Guille pepsi2008 RoOsTeR PhysX witch SparTacus grasu Mario Costash Eidoz Ace10 zebe JiUsY MuErTe cojy kohinoor Cosmo Damage Incorporated XS2K hix Shot2Hell aNJI krtush Maciuca magicus Alexius Freeman 55 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mier Apr 15, 2009 2:59 am | |
| cererea ta a fost REREREANALIZATA....in concluzie RESPINS | |
|
| |
Lunaty Vizitator
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 44 Localizare : italy Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/04/2009
| Subiect: SALUTARE VooDoo! Lun Apr 20, 2009 8:09 am | |
| Nickname:lunaty Numele: tatarus Prenumele: alexandru Oras: roma Varsta: 28 Disponibilitate: mai tot timpul Contact(mess,xfire): lunaty ExClan: EXE motivul iesirii din clanul precedent: neintelegeri familiale ( vreau sa intru in clanul vostru deoarece eu consider ca sunte-ti uniti si va intelege-ti ok) cateva cuvinte despre tine: ma cunoaste-ti cat de cat si sper sa aveti o impresie bunicica de mine Microfon: da ORIGINAL? http://www.archfurious.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54&func=view&catid=2&id=177#177 totusi in care din clanuri vrei...
RESPINS | |
|
| |
Lunaty Vizitator
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 44 Localizare : italy Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/04/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Apr 21, 2009 12:02 am | |
| da jocul il am original am postat la agn inainte siam primit rasp | |
|
| |
Chango Team
Numarul mesajelor : 269 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 18 Data de inscriere : 09/04/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Joi Iun 11, 2009 4:28 am | |
| Nickname:Vitality Numele:Badau Prenumele:Andrei Oras:Timisoara Varsta:25 Disponibilitate:dupa ora 19:00 pana pe la 23:00-24:00 Contact(mess,xfire):xfire:blackmak, yahoo ID:aninosu ExClan:RVG motivul iesirii din clanul precedent:lipsa de interes, nu mai ai cu cine juca un meci, din ce in ce mai multi membrii inactivi .... cateva cuvinte despre tine:sincer, control bun asupra nervilor Smile), de incredere Microfon:dap.. Joc original:dap..
ACCEPTAT | |
|
| |
taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Joi Iun 11, 2009 4:41 am | |
| Nickname: ta1tO Numele: Preda Prenumele: Marius Oras: Pitesti Varsta: 31 Disponibilitate: seara dupa ora 21 Contact(mess,xfire): predamariusc/prdtor ExClan: rvg cateva cuvinte despre tine: sociabil,destul de plin de viata Microfon: da Licenta: da
ACCEPTAT | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Iun 12, 2009 2:45 am | |
| Cererile voastre vor fi analizate, veti juca meciuri cu noi, va asteptam pe ts, si in aproximativ 2 saptamani sau poate mai devreme veti primi un raspuns. | |
|
| |
mephX Membru Activ
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 31 Localizare : @ the bottom Reputatie : 0 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Iun 12, 2009 4:49 am | |
| Nickname: mephX Numele:Bristian Prenumele: Alexandru Razvan Oras:Arad Varsta: 16 Disponibilitate:de dimineata pana seara (sper) Contact(mess,xfire): razvan9925/mphs ExClan: rvg cateva cuvinte despre tine:destul de nou/caut sa devin mai bun Microfon: da Licenta: da NE PARE RAU DAR NU INTRUNESTI CONDITIILE(VARSTA MINIMA NECESARA).ORICUM TI-AI FACUT LOC INTRE NOI SI ESTI BINE VENIT PE TS SI IN CAZ DE NEVOIE LA WAR. | |
|
| |
Pantera Vizitator
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 44 Localizare : Galati Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/02/2009
| Subiect: Salutare clan Voodoo! Vin Iun 12, 2009 7:53 pm | |
| Nickname: Pantera Numele: Rotaru Prenumele: Adrian Oras: Galati Varsta: 29 Disponibilitate: de dimineatza 09 - pana la 17. [in caz de war programat vin si seara] Contact (mess, xfire): adrianrotaru_2006 / adrianr27 ExClan: rvg motivul iesirii din clanul precedent: Au plecat aproape toti prietenii mei si doresc sa ma vin tot langa ei ! cateva cuvinte despre tine: Calm, respec membrii clanului, de treaba! Microfon: Da Licenta: Da Casti: Da
CERERE ANULATA | |
|
| |
PoliceMan Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 53 Localizare : romania Reputatie : 0 Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Iun 12, 2009 8:28 pm | |
| Nickname: PoliceMan Numele: Nelu Prenumele: Oras: Anina Varsta: 38 Disponibilitate: seara sau dimineatza in functie de programul de la serviciu Contact (mess, xfire): nelupin71 / nelupin71 ExClan: rvg motivul iesirii din clanul precedent: Doresc sa ma alatur colegilor mei de elita! cateva cuvinte despre tine: despre mine? ....am o impresie buna despre mine :=) Sociabil, vorbaret Microfon: Da Casti: Da Licenta: Da
CERERE ANULATA | |
|
| |
micutzul Admin
Numarul mesajelor : 327 Varsta : 52 Localizare : Peciu Nou, Timis Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Dum Aug 02, 2009 6:24 am | |
| Nickname:MicuTzul Numele:Scumpia Prenumele:Cosmin Oras:Peciu Nou, Timis Varsta:36 Disponibilitate:mai tot timpul Contact(mess,xfire):scosmin ExClan:rks, fun motivul iesirii din clanul precedent: au disparut cateva cuvinte despre tine: Cred ca ma stiti Microfon: da
ACCEPTAT | |
|
| |
Costash Team
Numarul mesajelor : 551 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti/Targoviste Reputatie : 14 Data de inscriere : 13/04/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Aug 25, 2009 9:45 pm | |
| Nickname:king of game dar mil schimb daca e nevoie Numele:Anichitei Prenumele:Cosmin Oras:Suceava Varsta:aici as putea pune orice numar cum au facut altii dar eu nu sunt asa eu am 15 ani si stiu ca asta reprezint o problema Disponibilitate:pai pot juca 3 ore la rand pauza de 10-15 minute si din nou 3 ore Contact(mess,xfire):mess:cosmin15nomad xfire:benstercosmin ExClan:THK motivul iesirii din clanul precedent:sunt deja out din acel clan pt ca nu mai e clanul a fost sters cateva cuvinte despre tine:sunt destul de vorbaret asta e un atuu cateodata imi place cod4 si sa joc cu oameni pe care chiar poti sa-i numesti oameni cam atat despre mine mai mult o sa ma vedeti pe server aaa da si daca vine vorba de certuri eu nu ma dau in vant dupa certuri multumes! Microfon:da
jocul original nul am dar nu e nevoie de original pt a juca pe voodoo eu va rog sa mai acceptati inca un membru care nu are 18 ani si nu are jocul original!multumesc
COSTASH:"Daca citeai mai jos, gaseai JOIN VOODOO....."
DIN PACATE NU INDEPLINESTI CATEVA CONDITII ESENTIALE : NU AI VARSTA MINIMA DE 18 ANI, NU AI LICENTA DE JOC.
RESPINS | |
|
| |
king of game Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 30 Localizare : suceava Reputatie : 0 Data de inscriere : 25/08/2009
| Subiect: va multumesc voodoo! Joi Aug 27, 2009 2:16 am | |
| va multumesc tuturor ca vati uitat la cererea mea bafta in continuare !!!! | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Joi Aug 27, 2009 2:54 am | |
| Si noi te asteptam in continuare la noi pe serverul public de cod4. See Ya! | |
|
| |
Optimus Prime Vizitator
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 48 Localizare : 130876 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Aug 28, 2009 8:27 pm | |
| Nickname: Optimus Prime (Lone Wolf) Numele:Moldovan Prenumele:David Alexandru Oras:Brasov Varsta:33 Disponibilitate:zilnic dupa ora 19 in week-end 75 % Contact(mess,xfire):alexandru.moldovan, xfire alexandrumoldovan ExClan:TNT, Blood, Jad, RS motivul iesirii din clanul precedent:In momentul de fata nemultumirea la adresa colegilor de clan, unii isi fac echipa de ESL , altii joaca altceva si nu sunt interesati , pe scurt dezinteres fata de clan, iar in alte clanuri nu m-am simtit bine , personal urasc clanurile multietnice (internationale) cateva cuvinte despre tine: un om simplu cu simtul umorului dezvoltat, cu cei 7 ani de acasa, familist, doresc sa fac parte dintr-un clan serios , cu traditie , cu oameni maturi ,restul pe parcurs. Microfon:DA
Jocul original DA
PS: printre altele sunt si admin pe un server public de COD 4 si anume SBA
RESPINS | |
|
| |
DiAMANT Membru
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 32 Localizare : Galați Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Sept 04, 2009 5:24 am | |
| Nickname: diamant Numele: Tănasă Prenumele: Dragoș Oras: Galați Varsta: 17 ani Disponibilitate: Cam tot timpul. Foarte mici excepții. Contact(mess,xfire): dragos_black_tyger | xdiam0ndx ExClan: eXe,vG ... motivul iesirii din clanul precedent: Sătul de laudă,sătul de fițe,sătul să n-am cu cine juca. Tot respectul pentru cei care au înființat VG, oameni cu caracter,cu coloană vertebrală. Câteva cuvinte despre tine: Sociabil,învăț din greșeli. Joc baschet la echipa liceului și la o echipă regională, sunt un mare 'urmăritor" de fotbal,uneori și practic. Cât despre caracter,cu mult peste vârsta mea,mult mai matur. Merg pe principiul 'Capul plecat sabia nu-l taie' ,dispus să învăț oricând. Ocazional mă ocup și de fotografie, și manipulare fotografică. De ce vreau să intru la voi? Pentru că vă apreciez,pentru că vă respectați între voi,pentru că există egalitate între voi,pentru că aveți coordonare,și membri capabili. Și nu în ultimul rând,pentru că sunt prieten bun cu majoritatea dintre voi. (Cu Termi și Freeman sunt prieten bun, pe Chango și pe Taito îi cunosc din fostele clanuri...și am tangențe bune cu ei) . Dacă puteți să îmi acordați acele două săptămâni,să vedeți că acel an care-mi lipsește până la vârsta limită...îl am deja în comportament. Microfon: Da. Licență: Da.
Vă mulțumesc anticipat. | |
|
| |
Flame Team
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 40 Localizare : Atlanta USA Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Sept 05, 2009 9:03 am | |
| Numele: David Richard Lapadus Oras: Atlanta USA Varsta: 24 ani Disponibilitate: In fiecare zi Contact: Xfire:flamethrower1 MESS: david_deliciosu@yahoo.comExclan: VG Motivul iesirii: Mai multa seriozitate Microfon:am Casti: am Joc Original : DA Nu am un skilll ptrea ridicat dar voi invata mult mai mult alaturi de voi ACCEPTAT | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Sept 05, 2009 1:44 pm | |
| Cererile voastre vor fi analizate, urmand sa primiti raspunsuri intr-un timp cat mai scurt. | |
|
| |
DiAMANT Membru
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 32 Localizare : Galați Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Vin Sept 11, 2009 6:41 am | |
| magicus. îți mulțumesc ție și lui voodoo pentru că a-ți pus în calcul să-mi acordați acea șansă. vă mulțumesc că a-ți fi fost dispuși să treceți peste acea regulă. M-am gândit mai bine, și mi se rupe sufletul când îi văd pe băieții ăștia că suferă. Dacă ai vedea ce fel au reacționat când au aflat că vreau să-i părăsesc. Momentan,VG e familia mea..așa cum voi vă știți de atâta timp,așa îi știu și eu pe majoritatea dintre ei de foarte mult timp și aici am prietenii. M-am simțit foarte bine printre voi..am strâns prietenii bune cu freeman,cu termi.. Încă nu sunt gata să-mi abandonez familia (vg) . Las acea șansă de 1 la 1 milion altui jucător . Mai încerc pe la 18 ani. Peste câteva luni.. .Sper să fiu primit în continuare pe ts și să păstrăm legătura. Maybe I'll give it a try next year @ cod 6 . (pe scurt,doresc să anulez cererea ) Cheers, diamant | |
|
| |
zepp Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localizare : iasi Reputatie : 0 Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Mar Oct 13, 2009 1:02 am | |
| Nickname:zepp Numele:alin Prenumele:codreanu Oras:iasi Varsta:20 Disponibilitate:mai totimpul Contact(mess,xfire):alinutu ExClan:- motivul iesirii din clanul precedent:amg s a desfiintat cateva cuvinte despre tine:bla bla bla vb in prv Microfon:da Licenta:DA RESPINS | |
|
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Noi 16, 2009 12:56 am | |
| Baieti folositi si voi treaba asta de mai jos ca nu degeaba este pusa acolo la pag.1 posteaza urmatoarele: Nickname: Numele: Prenumele: Oras: Varsta: Disponibilitate: Contact(mess,xfire): ExClan: motivul iesirii din clanul precedent: cateva cuvinte despre tine: Microfon: | |
|
| |
JointTt Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 37 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Noi 16, 2009 1:25 am | |
| Nickname: Sece, JointTt Numele: Seceleanu Prenumele: Bogdan Oras: Constanta Varsta: 22 Disponibilitate: mai mereu Contact(mess,xfire): seceleanu ExClan: toate clanurile posibile motivul iesirii din clanul precedent: eeee... cateva cuvinte despre tine: Microfon: Da ACCEPTAT | |
|
| |
tcassiel Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 38 Localizare : Resita Reputatie : 0 Data de inscriere : 15/11/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Noi 16, 2009 2:06 am | |
| Nickname: Cassiel, leissaC, si multe altele Numele: Traian Prenumele: Gherguta Oras: Resita Varsta: 23 Disponibilitate: Foarte mare Contact(mess,xfire): tcassiel ExClan: [ .50 ] motivul iesirii din clanul precedent: S-au lasat baietii de cod cateva cuvinte despre tine: MUSIC is Life Microfon: Da
RESPINS | |
|
| |
maniac Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localizare : Settimo Torinese Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Sam Noi 28, 2009 6:53 pm | |
| Nickname: maniac Numele: Stefan Prenumele: Cata Oras: Torino (Italy) Varsta: 18 Disponibilitate: seara cam 4 ore Contact(xfire): viet90 ExClan: eXe,a6,Vet motivul iesirii din clanul precedent: eXe nu se face nimic, a6 inactivitate in team care eram, Vet cateva decizi care nu miau placut cateva cuvinte despre tine: nu stiu ce sa zic Microfon:DA
Cerere anulata | |
|
| |
Rya/V Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 30 Localizare : Roma Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/12/2009
| Subiect: Salut :P Mier Dec 02, 2009 4:31 am | |
| Nickname: RyaN Numele: Mazilu Prenumele: Robert Oras: Roma Varsta: 15 Disponibilitate: In timpul scolii dupa ora 13 iar in timpu liber cam tot timpul Contact(mess,xfire): ryan905ita[xfire] ExClan: |A|-Arh-vG-V12-eStrike-u9 motivul iesirii din clanul precedent: Nu mam inteles bine cu uni membri cateva cuvinte despre tine: Sunt un baiat de dedica mult timp pcului joc fotbal, imi place playstation iar pcu e cel mai important pt mn chiar daca nu face bn Microfon: DA! Licenta: DA! RESPINS | |
|
| |
mirifiC Vizitator
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/01/2010
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 Lun Ian 04, 2010 11:47 pm | |
| Nickname: mirifiCNumele: AlexOras: BucurestiVarsta: 22Disponibilitate: 14:00 - 02:00 Unele retineri sambata si duminica =- Cateodata -= Contact(mess,xfire): YM : alexu_smok388, X-fire : mirifiCExClan: acum ceva timp prin vitalityG. pe vremea lui tait0 motivul iesirii din clanul precedent: am plecat de buna voie si nesilit de nimeni cateva cuvinte despre tine: pai o scurta descriere ar fi aici http://steamcommunity.com/id/alexu_smok38opt Microfon: DA O zi buna ....... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Join VooDoo => CoD4 | |
| |
|
| |
| Join VooDoo => CoD4 | |
|