Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Go to SiteAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Join VooDoo => CoD4

In jos 
+51
Porta
s:dRz
baseq
mirifiC
Rya/V
maniac
tcassiel
JointTt
zepp
Flame
DiAMANT
king of game
micutzul
PoliceMan
Pantera
mephX
taitO
Lunaty
Chango
AllY
OzOhM
jbrare
Optimus Prime
Kruspe
Guille
pepsi2008
RoOsTeR
PhysX
witch
SparTacus
grasu
Mario
Costash
Eidoz
Ace10
zebe
JiUsY
MuErTe
cojy
kohinoor
Cosmo
Damage Incorporated
XS2K
hix
Shot2Hell
aNJI
krtush
Maciuca
magicus
Alexius
Freeman
55 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Freeman
Admin
Admin
Freeman

Numarul mesajelor : 471
Varsta : 31
Localizare : Onesti,Bacau
Reputatie : 14
Data de inscriere : 03/02/2008

Join VooDoo => CoD4 Empty
MesajSubiect: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Feb 03, 2008 6:48 pm

Persoane minim 18 ani, serioase care sa aibe respect pentru colegi, CL si TL, care sa aibe cei 7 ani de acasa si sa nu intre mereu in polemici, certuri si alte prostii atat pe serverele VooDoo! cat si pe alte servere romanesti ori straine. A......si nu in ultimul rand.....sa nu umble cu prostii in joc....adik stiti voi la ce ma refer.....sa nu triseze in nici un fel.

TOTI CANDIDATII TREBUIE SA POSEDE JOCUL ORIGINAL!

INDEPLINESTI ACESTE CONDITII?BUUUN!
posteaza urmatoarele:

Nickname:
Numele:
Prenumele:
Oras:
Varsta:
Disponibilitate:
Contact(mess,xfire):
ExClan:
motivul iesirii din clanul precedent:
cateva cuvinte despre tine:
Microfon:
Succes!

ATENTIE!NU TOTI CEI CARE VOR DEPUNE CERERE VOR FI OBLIGATORIU ADMISI!
Sus In jos
http://www.voodoo-clan.ro
Alexius
Team
Team

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/02/2008

MesajSubiect: re   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Joi Feb 07, 2008 4:34 am

Nickname: Alexius
Numele: Alex
Prenumele: ........
Oras: Arad
Varsta: 27
Disponibilitate: tot timpul, mai putin cit sint la servici
Contact(mess,xfire): Mess----ducu_1980 ,,xfire------alexius1980
ExClan: ----------
motivul iesirii din clanul precedent:-------------
cateva cuvinte despre tine: ma cunoasteti deja

ACCEPTAT
Sus In jos
Edi
Vizitator

MesajSubiect: Caut clan   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Lun Apr 07, 2008 3:50 am

Rammstein
Edi
Bucuresti
16 ani
Cand nu fac lectii pt scoala
xfire: shtephi
Nu am mai fost intr-un clan de Cod 4 Crying or Very sad
Sunt pasionat de muzica, imi plac jocurile gen CoD, nu folosesc coduri in joc, sunt civilizat pe servere. Very Happy
Da, am microfon. Merge foarte bine.
RESPINS
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

Numarul mesajelor : 1635
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Reputatie : 8
Data de inscriere : 04/02/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Apr 15, 2008 9:19 pm

De acum inainte, cei care se vor ocupa de recrutari, vor avea grija de urmatoarele lucruri:
- candidatul sa posteze cerere pe forum cu completarea tuturor cerintelor din formular
- vor avea grija ca, candidatul sa indeplineasca conditiile postate mai sus
- doar daca sunt indeplinite conditiile, vor supune atentiei Clan Leaderului si Team Leaderilor candidatul
- ii vor aduce la cunostiinta acestuia drepturile si obligatiile pe care acesta le va avea in clan daca va fi acceptat, precum si regulile ce le are de respectat
- dupa ce va fi supus unor teste, ii vor aduce la cunostiinta candidatului daca e acceptat sau nu, acesta decizie fiind luata numai de catre CLAN LEADER.
Sus In jos
Maciuca
Vizitator
Vizitator

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 17/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Joi Apr 17, 2008 2:26 am

Nickname: Maciuca
Numele: Andy
Prenumele:
Oras: Brasov
Varsta: 18
Disponibilitate: de la ora 8 seara incolo
Contact(mess,xfire): Mess----praetorian_s3 ,,xfire------sifilis1900
ExClan: DTV*
motivul iesirii din clanul precedent:Lipsa unei bune organizari,framantari si discutii interioare
cateva cuvinte despre tine: Realist,sarcastic,umor dezvoltat,ma respecti TE RESPECT!

ACCEPTAT
Sus In jos
krtush
Admin
Admin
krtush

Numarul mesajelor : 216
Varsta : 58
Localizare : ...
Reputatie : 13
Data de inscriere : 18/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Vin Apr 18, 2008 3:31 am

Nickname:Krtush
Numele:
Prenumele:Daniel
Oras: Bucuresti/regie
Varsta: 23 (si tot creste Neutral)
Disponibilitate: 10/24h
Contact(mess,xfire):mess: mortu13/xfire: krtush
ExClan:
motivul iesirii din clanul precedent: in mare parte nu am mai tinut legatura cu echipa(s-a stricat si microfonu,a intervent si sesiunea,apoi calculatoru facea figuri....si altele ),in afara de 1,2,3 restul erau copii (la momentul acela)si nu prea mi-a convenit lucrul asta ,
cateva cuvinte despre tine: 1.83 m/ 77 kg fara obligatii , liber profesionist , student anu 3 in politehnica
Microfon: : AM
ACCEPTAT

Ultima editare efectuata de catre krtush in Mar Apr 22, 2008 1:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
aNJI
Team
Team
aNJI

Numarul mesajelor : 82
Varsta : 43
Localizare : galati
Data de inscriere : 19/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Sam Apr 19, 2008 4:34 pm

Nickname:aNJI
Numele:Badiu
Prenumele:Dragos
Oras:Galalti
Varsta:28
Disponibilitate:dupa ora 19
Contact(mess,xfire):mess-dragos_badiu,xfire-justbest
ExClan:blood
motivul iesirii din clanul precedent:lipsa de seriozitate a membrilor
cateva cuvinte despre tine:nobody is perfect.I am ......NOBODY affraid incet ......dar sigur spre marea victorie ,comunicativ , prietenos ,lupt doar pt dreptate
Microfon:da
ACCEPTAT
Sus In jos
Shot2Hell
Vizitator
Vizitator

Data de inscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Shot2Hell   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Apr 20, 2008 3:06 am

Nickname:Shot2Hell
Numele: Paul
Prenumele :
Oras:Arad
Varsta:20
Disponibilitate:All day , every day , spune-ti doar cand
Contact(mess,xfire):heydrichss xfire Smile ma aveti cam toti in lista
ExClan: DTV*
motivul iesirii din clanul precedent:Nervi. Atitudinea mea fata de restu( ( respect cat timp sunt respectat )
cateva cuvinte despre tine: Asta vedeti voi , pararea mea nu conteaza aici Razz
Microfon: Yup , wireless , bluetooth heatdset

10x Pentru timpul acordat Domnilor! Very Happy

RESPINS (faci cerere la noi si intre timp pleci la SaS .... )
Sus In jos
hix
Team
Team

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Joi Apr 24, 2008 9:04 pm

Nickname: Hix
Numele: Biro
Prenumele: Andrei
Oras: Craiova
Varsta: 19
Disponibilitate: Depinde de zi, 1-4h/zi pot juca in mod normal
Contact(mess,xfire): anrbiro ( yahoo), thehix ( xfire)
ExClan: DTV
motivul iesirii din clanul precedent: Sunt probabil singurul ramas in divizia de COD4...
cateva cuvinte despre tine: Student la facultatea de informatica, serios, nu vorbesc aiurea, nu suport injuraturile catre membrii altor clanuri, nu imi plac acuzatiile nefondate de cheater la adresa celorlalti, sunt prietenos Smile).
Microfon:Da
ACCEPTAT
Sus In jos
XS2K
Team
Team
XS2K

Numarul mesajelor : 63
Varsta : 144
Localizare : Braila
Data de inscriere : 29/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Apr 29, 2008 6:35 am

Nickname:XS2K
Numele:Alex
Prenumele:-
Oras:Braila
Varsta:18
Disponibilitate:Dupa 8:30
Contact(mess,xfire):danbr2004 (yahoo)
ExClan:DTV
motivul iesirii din clanul precedent:Majoritatea membrilor de baza ai clanului au plecat....
cateva cuvinte despre tine:Serios,dau dovada de respect atunci cand primesc respect
Microfon:Da

ACCEPTAT
Sus In jos
Damage Incorporated
Membru
Membru
Damage Incorporated

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iun 04, 2008 6:44 pm

I'm not the one who's so far awaaaay when I feel the snake bite enter my veins...

Nickname: Damage Inc. / Trepka
Numele: Irelevant, imi rezerv acest drept. Sper sa nu deranjeze.
Prenumele: Robert
Oras: Bucuresti
Varsta: 19+
Disponibilitate: Pana in Iulie nu sunt disponibil mai deloc, joc aleator, n-avand program fix.
Contact(mess,xfire): Y!M: tamponul_pamelei / Xfire: chiftelos13
ExClan: la COD4: DTV* (mult timp), SaS| (o zi sau doua)
Motivul iesirii din clanul precedent: DTV* a fost un clan foarte acceptabil pentru mine, cu oameni ok. Am stat acolo pana cand a plecat Sadox, liderul clanului. In SaS| am stat o zi, maxim doua, iar motivul plecarii a fost media de varsta, anume 14-15 ani, si implicita lipsa de maturitate.
Cateva cuvinte despre tine: In-game: Nu-s adeptul CS,urasc acel joc. Seria Call of Duty o joc de

cand lumea, fiind client fidel al serverelor Linkmania inca de pe vremea CoD clasic. A urmat CoD United Offensive, vesnica mea dragoste, n-or sa se intoarca zilele alea inapoi, nici feelingul. Numai tarani in ziua de azi. ..apoi CoD 2 si uite-ma la CoD 4 acum, jucand de cateva luni bune de asemeni.
Real life: Viitor student, incerc sa ma bucur de toate aspectele vietii alaturi de prieteni si vesnica mea prietena, berea. Sunt adeptul unei subculturi, nu dau nume, care se axeaza pe diversitate, bere multa, fotbal si prietenie si onoare inainte de toate.
Microfon: USB Headset HS-4100 / 640U Silverline USB Headset, http://wmwinformatica.com/store/images/14199.jpg

Altceva? Smile

RESPINS
Sus In jos
http://www.myspace.com/chiftea
Cosmo
Team
Team
Cosmo

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 25/06/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iun 25, 2008 6:24 am

Nickname ingame: Quackers
Numele: Cosma
Prenumele: Mihai-Constantin (don't laugh.. a trebuit sa faca si nasii fericiti cumva ;P)
Oras: Buciarest
Varsta: 19
Disponibilitate: Disponibil cam oricand, seara, dupa-amiaza, luni-duminica, daca sunt online, cel mai probabil sunt gata de joc. La sfarsitul lui Iulie, doua saptamani o sa fiu away. Zic d-acu sa fie zis.
Contact(mess,xfire): mess: cosma_mihai_constantin , xfire: cosmitz
ExClan: NoD
Motivul iesirii din clanul precedent: S-a desfiintat, lol

Cateva cuvinte despre tine:
First off.. da, puteti sa imi ziceti Cosmo fara nici o problema, no Mihai please. In al doilea rand, sa scapam de detaliile technice, joc CoD4 de la aparitie, il am original, am microfon, stiu sa folosesc si Teamspeak si Ventrilo, si sunt obisnuit sa vorbesc pe ele. Cat despre mine ca gamer, am la activ o foarte lunga perioada de jucat prin clanuri, ghilde, sau corporatii, din jocuri diverse de la Freelancer, la Counter-Strike pana la jocuri browser-based si MMORPGuri. Nu sunt o persoana foarte modesta, si cu astea fiind spuse, zic doar ca joc CoD4 foarte bine. In orice server, la sfarsitul rundei, sunt pe primele 3 locuri cel putin, si adesea pe primul. Ma descurc si la close-range clustering unde e nevoie de reflexe, dar si la sniping, unde acuratetea conteaza. Joc la sunet, fiind ajutat de niste casti Zalman 5.1, si pun mare accent pe asta, dar nu sunt mare fan de mousi si tastaturi de "gaming". Totusi, stiu din experienta altor joace, ca oriunde e nevoie de coordonare, e nevoie de o tactica, si oricat de bun ar fi un jucator, niciodata nu o sa castige un joc singur. Apreciez o strategie bine executata la fel de mult cum apreciez un jucator excelent.
Despre mine ca persoana, i'm a funny guy, dar stiu cand sa ma opresc si sa nu sar calu', mai multe o sa reiasa cand o sa intru pe TS/Vent Smile .Cam asta e tot ce as putea sa zic.. si cred ca trebuia sa scriu mai putin >.> lol

ACCEPTAT
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

Numarul mesajelor : 174
Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iun 25, 2008 11:58 am

O tzara de moodestie nu strica!Ca esti 1 al 2-lea sau al 3-lea mai putin conteaza la noi,conteaza sa avem oameni printre noi nu robotzei egoisti si infumurati.In rest ,acuratete in descriere.Te rugam sa citesti statutul clanului.Vom analiza cererea ta!
Sus In jos
Cosmo
Team
Team
Cosmo

Numarul mesajelor : 8
Varsta : 35
Data de inscriere : 25/06/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iun 25, 2008 1:01 pm

Heh, daca eram 'robotzel egoist', eram deja intr-un clan pana acum, cel mai probabil undeva unde ego-ul sa imi fie infatuat si hranit. Dar nu, am venit aici nu pentru a fi "in elita" sau alte crapuri de gen, am venit aici pur sa caut niste lume cu care sa joc un CoD4 si cu care sa mai si castigam un meci-doua. Imi cer scuze daca am dat impresia ca sunt cam "necizelat", dar am zis mai bine sa spun ce am de spus decat sa imi para rau dupa aia. Oricum, o sa intru diseara pe Teamspeak la un CoD, si cred ca nu o sa las impresia de 'robotzel egoist si infumurat'. Very Happy
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iun 25, 2008 9:42 pm

Vei intra pe ts,daca vei fi invitat!Daca vei intra de capul tau vei fi kick-uit ca alti obraznici care fac asa!TE RUGAM SA ASTEPTI,VOM LUA NOI LEGATURA CU TINE!
Sus In jos
cojy
Team
Team
cojy

Numarul mesajelor : 86
Varsta : 44
Localizare : brasov
Data de inscriere : 06/07/2008

MesajSubiect: join ... can i?   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Iul 08, 2008 2:19 am

Numele: cojocaru
Prenumele: bogdan rares
Oras: zarnesti
Varsta: 28
Disponibilitate: dupa 17
Contact(mess,xfire): cojyyro - xfire
ExClan: nu
motivul iesirii din clanul precedent: nu
cateva cuvinte despre tine: finul lui violence (instructorul lui vio)
Microfon: da
posed joc original

ACCEPTAT
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Iul 08, 2008 1:17 pm

Cererea ta va fi in scurt timp analizata.
Sus In jos
JiUsY
Vizitator
Vizitator

Varsta : 46
Localizare : Resita, Romania
Data de inscriere : 09/07/2008

MesajSubiect: Hmm!   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mier Iul 09, 2008 4:07 am

Nickname:JiUsY
Numele:Stoian
Prenumele:Alex
Oras:Resita
Varsta:30
Disponibilitate:Deocamdata oricind ;-) cind ma angajez ramine de vazut (probabil seara dupa 18-19)
Contact(mess,xfire):stoianalex, jiusy
ExClan: mai sint inca intr-un clan nemtesc de Day Of Defeat Source (www.scorpions-dods.de), dar am sa plec pentru ca au scos un update la joc si a devenit mizerabil
motivul iesirii din clanul precedent: mai sus
cateva cuvinte despre tine: rau in sensul bun, doza buna de umor ;-), COD 4 joc de placere, dar as putea fi convins sa il cumpar daca e o conditie neaparata sa joc in war si ma luati in clan ;-)
Microfon: da, mai multe ;-), TS da

Daca mai vreti sa stiti ceva intrebati ;-)

RESPINS
Sus In jos
zebe
Vizitator
Vizitator

Data de inscriere : 30/09/2008

MesajSubiect: Halapenio   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Sept 30, 2008 3:48 am

Salutare
Nickname:Halapenio
Numele:Vitalis
Prenumele:Sergiu
Oras:Bucuresti
Varsta:16
Disponibilitate:dupa 7
Contact(mess,xfire):zebe.zebe92@yahoo.com , Halapenio( xfire)
ExClan:NOD , JEDI ( Sa dizolvat)

Microfon:da Twisted Evil posed joc original
Incerc sa transform jocul acesta in performanta

RESPINS
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Mar Sept 30, 2008 12:43 pm

Din pacate nu indeplinesti prima conditie,varsta-minim 18 ani!
Sus In jos
Ace10
Vizitator
Vizitator
Ace10

Localizare : Brad
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Sam Oct 18, 2008 9:59 pm

Numele: Jurca
Prenumele: Andrey
Oras:Brad
Varsta: 16
Disponibilitate:cam 15-16 si 20-22
Contact(mess,xfire):rellik10
ExClan:SAS
motivul iesirii din clanul precedent: Am fost in SAS iar leader-ul Alpha a plecat in exe deci daca el era cel mai mare si sa purtat copilaros...asta e
cateva cuvinte despre tine: Poi imi place sa ma joc pe computer... nu imi place sa pierd si de aceea ma straduiesc cat mai moolt sa devin din ce in ce mai bun...Sper sa nu ma respingetzi din cauza anilor ptr ca am cei 7 ani de acasa si sunt destul de matur... si ms oricum ptr sansa
Microfon: da

RESPINS
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Oct 19, 2008 3:26 am

Cererea ta va fii in scurt timp analizata
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Oct 19, 2008 4:26 am

Nu a reiesit din cererea ta daca ai jocul original.
Sus In jos
Ace10
Vizitator
Vizitator
Ace10

Localizare : Brad
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Oct 19, 2008 4:14 pm

poi nu il am in original ...e vreo problema ???
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1Dum Oct 19, 2008 4:28 pm

Da, este specificat faptul ca cei care doresc sa aplice pt intrarea in clan trebuie sa posede jocul original.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 Icon_minitime1

Sus In jos

Join VooDoo => CoD4
Sus 
Pagina 1 din 9Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Join VooDoo - MIT