Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Go to SiteAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Join VooDoo => CoD4

In jos 
+51
Porta
s:dRz
baseq
mirifiC
Rya/V
maniac
tcassiel
JointTt
zepp
Flame
DiAMANT
king of game
micutzul
PoliceMan
Pantera
mephX
taitO
Lunaty
Chango
AllY
OzOhM
jbrare
Optimus Prime
Kruspe
Guille
pepsi2008
RoOsTeR
PhysX
witch
SparTacus
grasu
Mario
Costash
Eidoz
Ace10
zebe
JiUsY
MuErTe
cojy
kohinoor
Cosmo
Damage Incorporated
XS2K
hix
Shot2Hell
aNJI
krtush
Maciuca
magicus
Alexius
Freeman
55 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Ace10
Vizitator
Vizitator
Ace10

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 31
Localizare : Brad
Reputatie : 0
Data de inscriere : 18/10/2008

Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Dum Oct 19, 2008 8:15 pm

srry nul am asta e
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Myrmex....!   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Dum Oct 26, 2008 10:31 pm

Nume:Popescu Ionut
Nickname:Myrmex
Oras:oradea
Varsta:16
Disponibilitate:In fiecare zi(in timpul saptamanii seara pana pe la 10 iar vinerea si sambata tota ziua aproape pana pe la 01:00)
ExClan:A51.-pow...
motivul iesirii din clanul precedent:inactivitate
cateva cuvinte despre tine:in general ma cunoasteti iar in pluas nush ce sa zic.....
Microfon:normal

RESPINS
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

Numarul mesajelor : 1635
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Reputatie : 8
Data de inscriere : 04/02/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Lun Oct 27, 2008 12:40 am

Ne pare rau dar nu indeplinesti varsta minima necesara.

PS. Nici macar nu ai postat unde trebuia cererea ta, desi era facut topic special in acest sens, nu ai specificat faptul daca ai licenta.
Sus In jos
http://www.voodoo-clan.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Lun Oct 27, 2008 4:12 am

Va multumesc pentru timpul acordat Exclamation Bafta in continuare Question Neutral
Sus In jos
Eidoz
Vizitator
Vizitator

Numarul mesajelor : 1
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Salutare,Can I Join To VooDoo Clan?   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Noi 05, 2008 1:58 am

Salut sa incepem:
Nickname:Eidoz
Nume:Georgian
Virsta:12 ani
Disponibilitate:luni-joi(18:30-21:00) vineri-duminica(toata ziua)
Ex-clanuri:Allbuy(nu voriau team de cod4),eXe(ma barfeau X( )
Despre Mine:Sunt un baiat cuminte..nu injur;) si joc binisor...cat despre virsta nuj...dc chiar asa nu lasati pe cei mai mici in virtsa...ca nu trebuie sa culce pe altii...si chair dak auzi innjuraturile voastre nu le bagam in seama;)
Joc:Call of Duty 4:Modern Warfare
Licenta:Logik ka am
Va multumesc!O zi buna! Very Happy

RESPINS
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

Numarul mesajelor : 174
Varsta : 49

MesajSubiect: Prima conditie   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Noi 05, 2008 1:38 pm

Ne pare rau,dar nu indeplinesti prima conditie-minim 18 ani.
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

MesajSubiect: pt cei care nu citesc cu atentie sau sar paginile...   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Noi 05, 2008 1:54 pm

Persoane minim 18 ani, serioase care sa aibe respect pentru colegi, CL si TL, care sa aibe cei 7 ani de acasa si sa nu intre mereu in polemici, certuri si alte prostii atat pe serverele VooDoo! cat si pe alte servere romanesti ori straine. A......si nu in ultimul rand.....sa nu umble cu prostii in joc....adik stiti voi la ce ma refer.....sa nu triseze in nici un fel.

TOTI CANDIDATII TREBUIE SA POSEDE JOCUL ORIGINAL!

INDEPLINESTI ACESTE CONDITII?BUUUN!
posteaza urmatoarele:

Nickname:
Numele:
Prenumele:
Oras:
Varsta:
Disponibilitate:
Contact(mess,xfire):
ExClan:
motivul iesirii din clanul precedent:
cateva cuvinte despre tine:
Microfon:
Succes!

ATENTIE!NU TOTI CEI CARE VOR DEPUNE CERERE VOR FI OBLIGATORIU ADMISI!
Sus In jos
Costash
Team
Team
Costash

Numarul mesajelor : 551
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti/Targoviste
Reputatie : 14
Data de inscriere : 13/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Vin Dec 05, 2008 6:28 am

Nickname:zepp
Numele:ALIN CODREANU
Oras:IASI
Varsta:20
Disponibilitate:APROXIMATIV TOTIMPUL
Contact(mess,xfire):XFIRE:alinutu ; MESS:alinvsronaldinho
ExClan:a trecut 1 an de cand nu am mai fost intr un clan , mie dor sa reintru intr o echipa
motivul iesirii din clanul precedent:destramat , din cauza lipsei de timp
cateva cuvinte despre tine:pai ce sa , spun sunt un tip prietenos , de treaba , cum se cade , RESPECT---->RESPECTAT ,ma cam stiti
Microfon:DA
GAMES:COD2 , COD4 , COD5 , LICENTA PE COD2 !

SA VEDEM SI LICENTA PE COD 4.
DEOCAMDATA..
RESPINS!
Sus In jos
Mario
Vizitator
Vizitator

Varsta : 53
Localizare : Lugoj
Data de inscriere : 09/12/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mar Dec 09, 2008 1:04 am

Buna ziua domnilor
Nickname:Typho sau Mario , asa am jucat si joc pe servere.
Numele: Atanasoae
Prenumele: Marius
Oras: Lugoj (linga Timisoara)
Varsta:37 (cam batran)
Disponibilitate: Cand nu lucrez , cam tot timpul , daca sunt meciuri prezent (cu urletele de rigoare din partea nevestei)
Contact(mess,xfire):mess mariusatanasoae (xfire nu-l stiu pe de rost ) acuma scriu de la servici
ExClan: cel mai recent JEDI , COD-UO primul clan PSIHO , JEDI ,
motivul iesirii din clanul precedent: este destramat , cam toti cu varste inaintate si familie
cateva cuvinte despre tine: Cam prea serios , am o varsta , jucator ok cred eu , defectul meu las de la mine , prefer sa intind si celalalt obraz
Microfon:da
Licenta : COD , COD-UO , COD 2 , COD 4, sper si COD 5 de sarbatori.
RESPINS
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mar Dec 09, 2008 1:42 am

Conditiile primare le indeplinesti!Bv!
Vom lua legatura cu tine!
Sus In jos
grasu
Team
Team

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 46
Localizare : constanta

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mar Dec 09, 2008 7:04 pm

eu zic ca se incadreaza numai cu "(cu urletele de rigoare din partea nevestei)"
santa
Sus In jos
Mario
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Dec 10, 2008 1:15 am

Cei insurati stiu Embarassed . Ok poate vorbim pe mess deseara cand ajung acasa de la munca.
Sus In jos
SparTacus
Team
Team
SparTacus

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 44
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 03/02/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Dec 10, 2008 10:16 am

Anooo Lugojanoooo...o clatita as manca!!!! bounce
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Mier Dec 10, 2008 2:08 pm

lol! deci cel mai tare e Sparta .......s-a trezit omu' la 4 dimineata cu ''Anooo Lugojanoooo'' lol!
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Vin Dec 19, 2008 4:01 pm

Mai dar mai stiti ceva de marius aka typho? nu a mai aparut de ceva timp....ce-o fi cu el? poate vede mesajul si mai da un semn de viata.....
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Vin Dec 19, 2008 5:20 pm

cred ca ''urletele de rigoare din partea nevestei'' si-au atins tinta lol!
Sus In jos
Mario
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Lun Dec 22, 2008 3:19 pm

Scuzati baieti , am avut foarte mari probleme la servici (audituri la invetar am stat la lucru ca timpitul) , a picat si calc , am pierdut si cod 4 noroc ca am salvat profilul la timp , acum va scriu de la servici .Ideea este ca deseara plec spre Italia (in concediu) , dar ma intorc cu forte proaspete . Va doresc la toti sarbatori fericite si La Multi Ani.
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Lun Dec 22, 2008 3:24 pm

Salve Mario ...te asteptam dupa sarbatori sa discutam.
Distractie placuta si sarbatori fericite.
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Lun Dec 22, 2008 5:17 pm

CONCEDIU PLACUT SI SARBATORI FERICITE SI TIE! santa
Sus In jos
witch
Vizitator
Vizitator

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 41
Localizare : zarnesti
Data de inscriere : 25/12/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Joi Dec 25, 2008 2:37 am

Nickname:witch
Numele:cojocaru (fatalitatea de a ma fi maritat cu un "Cojocaru")
Prenumele:eveline
Oras:zarnesti
Varsta:25
Disponibilitate:dupa 20.00
Contact(mess,xfire):yahoo messenger-xfire e in progress
ExClan:none
motivul iesirii din clanul precedent:well...not the case
cateva cuvinte despre tine:mi s-a spus ca trebuie sa fiu foarte convingatoare pentru a-mi sustine "cauza" si ideea indrazneata, asa ca ma voi stradui sa ma fac inteleasa, sa va captez atentia si, in cel mai rau caz sa va amuz, asumandu-mi riscul esecului. asadar, in calitate de sotie a unuia dintre membrii clanului vostru - va las sa ghiciti cine - desi statutul de sotie imi cam anuleaza din identitatea proprie, dar n-am ce sa fac, pentru ca el e "pila" mea si inca in lumea asta functioneaza "recomandarile", imi fac cunoscuta dorinta de a ma alatura clanului vostru. ideea comunitatii voastre in care ati reusit sa integrati caractere variate si sa creati o punte de comunicare intre oameni care nu se cunosc dar care se respecta pentru calitatile si aptitudinile de "wariors" (asta ca sa va gadil orgoliile, luptatorilor, gladiatorilor...Razz) m-a insipirat si m-a facut sa doresc sa ader la grupul vostru. am insa o mica problema: nu sunt un player - Smile...nu pot juca, sunt antitalent desi uneori gasesc satisfactie privind jocul vostru. in consecinta propunerea mea consta in acceptarea mea in grup doar ca element de "decor". pe principiul care supara de multe ori ca "in spatele unui barbat de succes se afla o femeie puternica" m-as alatura voua doar ca element care sa va faca sa va distingeti intre alte grupari similare. ati avea in componenta un reprezentant de gen feminin care ar putea adauga, daca nu savoare legaturilor voastre, cel putin o pata de culoare (blonda). sau, in cazul in care va surade ideea, ar putea fi constituit un grup al "fetelor", al prietenelor sau sotiilor , dupa caz (unii nefericiti au cazut deja in plasa casniciei), al frustratelor care sunt private de atentia barbatilor din viata lor in timpul "war-urilor" care sa formeze o comunitate de cunoascatoare din exterior (ca sa nu zic "outsideri") ai fenomenului, care ar putea contribui in vreun fel, la nivel formal, la imbunatatirea imaginii clanului (orice mare batalie are pecetea unei femei, chiar si meciurile sangeroase de box sunt prezentate de femei), sau care sa coexiste cu clanul vostru. este doar o idee. va las sa o "macinati"...pana cand voi primi un raspuns (daca aveti rabdare sa cititi tot bla bla-ul pe care l-am scris aici), va urez sarbatori minunate alaturi de toti cei dragi voua si...tineti-o tot asa...sunteti tari..bravo voua...kisses from the witch
Microfon:check
Sus In jos
Costash
Team
Team
Costash

Numarul mesajelor : 551
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti/Targoviste
Reputatie : 14
Data de inscriere : 13/04/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Joi Dec 25, 2008 5:50 am

omg, cate neologisme......profesoara de romana,filozofie???? Cine o fi cine o fi? pe mine nu ma chiama cojocaru,hiuuuuuuu credeam ca e nevastamea. Very Happy Sa vezi acum...nu mai tipa la tine, iti mausul din mana direct =)))) (cel in cauza).

Pe scurt, frumoasa ideea, defapt chiar super....

Dar trebuie sa invati cuvinte de genul: omg, omfg, lol, brb, si cea mai esenstiala "da-l in masa de codat" =))
Sus In jos
grasu
Team
Team

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 46
Localizare : constanta

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Joi Dec 25, 2008 6:49 am

EVELINA! EVELINA! Ai dreptate propun ca sotiile celor din acest clan sa se intalneasca pe TS cand barbatii au war si sa discute fiecare de mancarea care o stie s-o faca mai bine! Sa discute de una de alta si chiar poate odata pe an toti cei care suntem casatoriti facem o intalnire si facem un lan!!!!!!
Sus In jos
kohinoor
Membru Special
Membru Special
kohinoor

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Joi Dec 25, 2008 10:34 pm

RASPUNS OFICIAL
Ca sotie de "gladiator" intri automat in trupa(asa ne trebuie daca ne-am legat cu voi la cap scratch ).Cred ca e si o premiera in sensul ca de azi clanul VooDoo!are galerie oficiala(ca de chibiti suntem satui bounce ).Multumim de urari iti dorim la fel si in plus iti dorim urechi mai putin sensibile la ceea ce vai auzi pe ts cand suntem in wars si nu numai.
NEOFICIAL
Grasule,esti un misogin si te gandesti numai la mancare,manca-te-ar cainii pe cod 5!
Sus In jos
witch
Vizitator
Vizitator

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 41
Localizare : zarnesti
Data de inscriere : 25/12/2008

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Vin Dec 26, 2008 2:44 am

what's uuuup....asta in loc de salut....ca am vazut ca e trendy sau cool...Smile...sunteti niste dragutzi...va multumesc pentru raspunsuri...daca tot nu particip in mod concret la activitatile voastre interactive, pot macar sa va scriu...asta fac cel mai bine...asa ca voi raspunde punctual fiecarei replici de-ale voastre: costash-primul care a raspuns- ca sa lamuresc problema "neologismelor" - i used to be an english teacher...dar mi-a trecut...m-am trezit la timp in lumea reala, care desi nu uzeaza de "bety" sau alte arme sofisticate pe care voi le "folositi" in jocul vostru cu atata usurinta poate fi mult mai "bitchy" uneori...prescurtarile voastre imi sunt familiare...totusi prefer sa fiu explicita...nimic nu este mai "racoritor" decat o injuratura gen "fuck off" sau "suck it", precum nu poti exprima mai "plasitic" incantarea fata de ceva decat prin admirativa replica "fucking good"...merge si omg...am notat in agenda:)...
grasu - salutari speciale si felicitari...cred ca esti unul dintre putinii barbati rasfatati asa cum se cuvine de catre femeile din viata lor...bravo...nu voi fi revoltata fata de replica ta (ii multumesc lui cohinoor pentru a fi avut delicatetzea de a raspunde ceea ce as fi gandit eu)...dimpotriva...why not...poate daca as face "gashca" cu fetele as invata si eu unele lucruri cu adevarat utile...iar ideea unui lan nu e deloc rea...eu chiar as dori sa ma ocup de organizarea unor evenimente care sa va adune pe toti...cu mine, si alte doritoare daca e cazul, pe post de mascote, evident...Razz...
kohinoor -mmmm-imi place nickul tau...am incercat sa gandesc rapid o analogie "mitologica" dar nu am gasit nimic...poate ma ajuti tu...multumesc pentru "raspunsul oficial", precum si pentru replica neoficiala...imi este suficient sa inteleg ce fel de persoana esti...
ca sa termin odata, fara sa va plictisesc, va multumesc...promit sa fac rost cat mai curand de un al doilea microfon ca sa ne auzim...si, de ce nu, poate va incerca si sa va incurc in joc cateodata...Smile....asta da farmec...nu?...cam atat..v-as spune un banc dar nu reusesc sa tin minte nici unul...asa ca va las pe voi...gata...kisses from the witch...sau the bitch...cum vreti voi...Smile
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1Vin Dec 26, 2008 5:56 am

Salut......deci....hmmmmm.... scratch .... Shocked ..... Surprised .......Suspect ....... Question ......affraid ....... lol! ........mda.....interesanta propunere. Sincer nu am mai auzit de asa ceva. Dar nici nu era timpul trecut ca sa nu vad.... Wink . Kohinoor are dreptate! Cine sustine un membru de-al nostru e ...VooDoo! Clar! Ma bucur ca ti se pare interesanta "ocupatia" noastra. Faza este ca noi vrem sa ne relaxam in fata calculatorului, de multe ori reusim dar de multe ori mai rau ne enervam Twisted Evil . Asa ca....ori ignori cea ce auzi, ori bagi ceva pachete de vata in urechi, ori va trebui sa ne cenzuram limbajul. Smile VooDoo till the end! Cool
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Join VooDoo => CoD4   Join VooDoo => CoD4 - Pagina 2 Icon_minitime1

Sus In jos

Join VooDoo => CoD4
Sus 
Pagina 2 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Join VooDoo - MIT
» can i join VooDo team? :D
» Membrii VooDoo => CoD4
» Provocari meciuri ESL
» Can i join voodo?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum