| Clan Fete?! :O | |
|
+5krtush micutzul magicus Freeman ciufulita 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ciufulita Vizitator
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 32 Localizare : iasi Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/06/2010
| Subiect: Clan Fete?! :O Lun Iun 14, 2010 9:58 pm | |
| Buna,am facut acest topic cu speranta ca voi putea gasi fete care joaca cs si sunt pasionate de acest joc incat sa aiba "curajul" sa se bage intr-un clan.Numele clanului nu l-am stabilit.Vreau intai sa stiu daca sunt fete care frecventeaza VOODOO . Va rog lasa-ti pm cele care sunt interesante.Ne putem intalni saptamana asta ..vineri seara sau sambata si discutam mai multe .Ms | |
|
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Lun Iun 14, 2010 10:08 pm | |
| Pai fete in clanul asta sunt asa: XS2K PE PRIMUL LOC, Costash,Krtush, Terminator si Benji Teamleader la fete
Ultima editare efectuata de catre Freeman in Lun Iun 14, 2010 10:20 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Lun Iun 14, 2010 10:17 pm | |
| Se pare ca fetele au sarit primele.... ....Lasand gluma la o parte, nu avem fete in clan. Poti doar sa discuti eventual cu fetele lui vio care sunt de varsta ta. Termi sau freeman te pot pune in legatura cu ele. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Lun Iun 14, 2010 10:31 pm | |
| mda eu sunt teamleader la fete:)))) freeman=)))) waiii mnah las ca vezi uh cand te prind pe bulevard:P, ar suna interesant clan de fete:D:)) |
|
| |
micutzul Admin
Numarul mesajelor : 327 Varsta : 52 Localizare : Peciu Nou, Timis Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 12:03 am | |
| De la ce vine 18 ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 2:51 am | |
| termi te mananca? )) |
|
| |
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| |
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 4:38 am | |
| =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 5:28 am | |
| Hai ca ati inceput sa bateti campii..... | |
|
| |
baseq Membru Special
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/01/2010
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 12:31 pm | |
| Poate facem ceva cu CS-ul, COD4 incepe sa scartaie din ce in ce mai tare. Sa aiba Voodoo cu ce se mandri, cu o echipa de fete, sa ii batem si noi la ceva pe Dtxi. Hai, gata, jucati random! | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 1:07 pm | |
| - ciufulita a scris:
- Vreau intai sa stiu daca sunt fete care frecventeaza VOODOO .
Nu exista fete in VooDoo . - baseq a scris:
- Poate facem ceva cu CS-ul, COD4 incepe sa scartaie din ce in ce mai tare. Sa aiba Voodoo cu ce se mandri, cu o echipa de fete, sa ii batem si noi la ceva pe Dtxi. Hai, gata, jucati random!
Din ce am citit mai sus , ''madmoazeala'' recruteaza . E aceeasi chestie daca ar veni unu din A6 (dau un exemplu ) la noi pe forum si ar spune :''recrutam membrii voodoo ...care se baga ? '' | |
|
| |
Freeman Admin
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 6:40 pm | |
| ma baieti....faza cu "cod4 cam scartaie " cam asa e...eu unul simt ca lumea s-a cam plictisit de crossfire de ak47 si celellalte,in general de tot ce inseamna cod4....mai jucam inca juma de an cod4 si dupa chiar ca puteam stinge monitoarele ca oricum majoritatea dintre voi joaca ca niste robotei (arunc grenada acolo fug repede la coltul usii si ies sa trag random si astfel zice costash despre unii ca suntem antitaiming ). As vrea sa va ganditi la un alt shooter care sa poata fi jucat in echipa,sa fie desigur jucabil (sa nu fie gen Call of Duty world at war), sa fie si competitional. Am putea chiar sa facem o lista cu jocuri ce ar putea fi adoptate de clanul voodoo. Daca nu doriti competitional etc etc...macar asa...sa mai schimbam cadrul ( eu deja, ati vazut ca, l-am cam schimbat cu Half-Life 2 Deathmach,Company of Heroes si Call of Duty 6). Multumesc sper ca propunerea mea sa nu starneasca hohote de ras ) | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 6:50 pm | |
| Bravo Freeman ....bine zis ...dar vorbim de jocuri originale nu ? | |
|
| |
Freeman Admin
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Costash Team
Numarul mesajelor : 551 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti/Targoviste Reputatie : 14 Data de inscriere : 13/04/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 8:12 pm | |
| @ ciufulita, Ma bag eu, sau daca jucati cb contact me...ar fi pacat sa existe clan in ro in care sa nu fiu sau sa nu fi jucat! (cu dedicatie pt muerte )))))))))))) ) buna idee freman, apucativa de alt joc...ca de cod4, e cu nade, timing, strategii, aim, BRAIN, skill in general.... )))))))))) @ freman: l as cam cita pe krtush: "te poti apuca de de profi ABAL <---" | |
|
| |
Freeman Admin
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 8:29 pm | |
| tu vorbesti ma...care te fac din nade date cu brain (sa fiu in ton cu moda) ca daca as da nade ca un robotel care esti...normal ca nu te-as lua pentru ca stii exact unde cade nada respectiva. Asa daca o tin la mn si o dau cand vad bulinutza rosie te iau si tu incepi "Vai nubu pacii,wai antitiming,wai nici nu stii unde a picat,wai trebuia sa ma lasi sa te omor". Tu asa costashe ai impresia ca esti la poligon si manechinele sunt inamicii care ar trebui sa fie mereu in acelasi loc ca sa moara de nada ta,sa moara de spammul tau,sa moara din tragaciul apasat de tine... exact cum am mai zis,un joc electronic in care simturile, intuitia si creativitatea au apus...ca sa dai o nada peste nush ce antena lui soare care ai vazut-o pe youtube la categoria fragmuvi nu-ti trebuie deloc brain,ca sa dai o nada pentru ca ai vazut bulina rosie pe radar si sa ai cat de cat precizie...acolo e brain,parerea me. Nush eu jocul asta nu il vad ca pe tetris,pica cubuletzu acolo si gata,eu ,dupa cum am mai zis, joc dupa ureche,intuitiv si relaxat. Sper sa nu te superi pe parerea mea de low,stii ca te iubesc :* ce dreq am impartit aceeasi camera ) In fine cum ramane pana la urmacu jocurili? | |
|
| |
Chango Team
Numarul mesajelor : 269 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 18 Data de inscriere : 09/04/2009
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 8:56 pm | |
| Eu ma inscriu la urmatorul NFS, daca o sa fie fain bineinteles! | |
|
| |
MuErTe Team
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 9:00 pm | |
| Da mai Freemane ...tu zii ce joc vrei ,si te fac si la ala ...va iau la rand | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 10:08 pm | |
| mario3:X:X:X:X |
|
| |
micutzul Admin
Numarul mesajelor : 327 Varsta : 52 Localizare : Peciu Nou, Timis Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mar Iun 15, 2010 11:03 pm | |
| Freeman asta nu are timp acu decat sa se joace cu popii. Sau or fi fete totusi? El nu joca COD 4 nu din cauza nadelor date peste antena. Gaseste motive de genul e prea devreme, de prea tarziu, e prea la fix, si NU JOC PE TS 2 !!!!! Cat depre Benji, poate la ala te pricepi cata.... | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O Mier Iun 16, 2010 9:06 pm | |
| Ati deviat rau de la subiect. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Clan Fete?! :O | |
| |
|
| |
| Clan Fete?! :O | |
|