| Cerere de inscriere | |
|
+6micutzul Alucard Chango MuErTe magicus AK47RO 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
AK47RO Membru
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 55 Localizare : Campina Reputatie : 0 Data de inscriere : 25/05/2011
| Subiect: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 4:00 pm | |
| Nickname:AK47RO Numele:Black Prenumele:Mamba Oras:Campina Varsta:41 Disponibilitate: Contact(mess,xfire):pmak47-xfire ExClan:EPC motivul iesirii din clanul precedent:demisie,am luat o decizie gresita ca admin cateva cuvinte despre tine:Joc Cod 2,4,5,6 Microfon:Yes Licenta joc:am licenta deocamdata decat pentru Cod 5 si MW2
As fi onorat sa devin membru Voodoo! Daca nu ,voi ramane aproape de voi pentru ca imi place atitudinea voastra ! | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 4:35 pm | |
| | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 6:55 pm | |
| A fost odata ..... un anume Arh.Black Mamba ....vreo legatura ? | |
|
| |
AK47RO Membru
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 55 Localizare : Campina Reputatie : 0 Data de inscriere : 25/05/2011
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 7:11 pm | |
| - MuErTe a scris:
- A fost odata ..... un anume Arh.Black Mamba ....vreo legatura ?
Licenta de Cod 4 imi voi cumpara cred luna viitoare la leafa.Luna asta mi-am propus sa iau pe cea de Cod 2.Am licenta la 5 si 6. Nu am nicio legatura cu black mamba ca si nick player. Fostul meu nick de jucator a fost Cozonac. | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 7:37 pm | |
| - AK47RO a scris:
- MuErTe a scris:
- A fost odata ..... un anume Arh.Black Mamba ....vreo legatura ?
Licenta de Cod 4 imi voi cumpara cred luna viitoare la leafa.Luna asta mi-am propus sa iau pe cea de Cod 2.Am licenta la 5 si 6. Nu am nicio legatura cu black mamba ca si nick player. Fostul meu nick de jucator a fost Cozonac. Am depus cerere de inscriere si pe pagina de xfire. Acolo am posibilitatea sa vad ceilalti jucatori din clan. Dar o sa astept sa primesc intructiunile de rigoare. | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 7:40 pm | |
| - AK47RO a scris:
Licenta de Cod 4 imi voi cumpara cred luna viitoare la leafa.Luna asta mi-am propus sa iau pe cea de Cod 2. Cred ca ai vazut ca, este obligatorie licenta de cod4, atunci cand faci o cerere de inscriere. Daca nu ai vazut asta, verifica regulile de postare. | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 7:55 pm | |
| - magicus a scris:
- AK47RO a scris:
Licenta de Cod 4 imi voi cumpara cred luna viitoare la leafa.Luna asta mi-am propus sa iau pe cea de Cod 2. Cred ca ai vazut ca, este obligatorie licenta de cod4, atunci cand faci o cerere de inscriere. Daca nu ai vazut asta, verifica regulile de postare. O sa cumpar in dupa amiaza asta daca gasesc in oras si o sa revin cu confirmarea. Multumesc. | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Mai 25, 2011 8:18 pm | |
| | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Lun Mai 30, 2011 12:35 am | |
| - magicus a scris:
- Sau o poti cumpara mai ieftin online: http://www.cdkeysdirect.com/products/Call-of-Duty-4-CD%252dKey.html
Am facut comanda. Maine imi soseste. ,, Comanda ta a fost trimisa catre departamentul nostru de vanzari si va fi prelucrata in cel mai scurt timp posibil. Iti multumim pentru votul de incredere si speram sa folosesti cu placere produsele pe care tocmai le-ai cumparat din magazinultau.ro. Speram sa te bucuri de ele. Si pentru ca esti un client important pentru noi, te invitam pe blogul nostru blog.magazinultau.ro, sa ne spui ce ti-a placut si ce nu ti-a placut in experienta de cumparare de pe magazinultau.ro. In plus ai 5% discount la urmatoarea comanda de jocuri." Bun. Acum voi fi acceptat in clan? Si cum ramane cu pagina voastra de xFire? Mai e activ clanul si acolo? | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Lun Mai 30, 2011 3:22 am | |
| Dupa cum ti-am spus si in discutia noastra de pe xfire, faptul ca ai licenta nu iti garanteaza intrarea in clan. De aceea te-am invitat pe ts, sa stam de vorba, sa ne cunoastem mai bine, iar perioada de proba care urmeaza depinde doar de tine cat de lunga este, daca ne convingi sau nu ca meriti sa intri in clanul nostru. | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Lun Mai 30, 2011 3:37 pm | |
| - magicus a scris:
- Dupa cum ti-am spus si in discutia noastra de pe xfire, faptul ca ai licenta nu iti garanteaza intrarea in clan. De aceea te-am invitat pe ts, sa stam de vorba, sa ne cunoastem mai bine, iar perioada de proba care urmeaza depinde doar de tine cat de lunga este, daca ne convingi sau nu ca meriti sa intri in clanul nostru.
ok am sa instalez din nou cod 4 dupa amiaza cu ts nu prea imi place sa vorbesc prea mult eu vreau sa ma joc de vb putem sa vb si pe xfire ms | |
|
| |
Chango Team
Numarul mesajelor : 269 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 18 Data de inscriere : 09/04/2009
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Lun Mai 30, 2011 3:40 pm | |
| De ce iti place xfire si nu TS? Care ar fi problema?
Pentru a juca cu noi esti cam obligat sa fi pe TS alaturi de noi.
Deci? | |
|
| |
Alucard Team
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 41 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 3 Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Mai 31, 2011 4:25 am | |
| Cateodata xfire mai face figuri.
De aceea noi preferam TS-ul, mai bine spus nu am folosit xfire-ul mai deloc.
Deci noi te asteptam pe ts. | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Mai 31, 2011 7:08 pm | |
| - Alucard a scris:
- Cateodata xfire mai face figuri.
Deci noi te asteptam pe ts. Boala lunga moarte sigura ! Multumesc. Pe mine ma interesa daca mai sunteti activi pe xFire. Va rog sa-mi permiteti sa va pastrez ca friends in xFire si sa jucam impreuna. Nu pot spune ca mai sunt prea interesat de clanul vostru. Asa ca daca ma primiti bine ,daca nu tot asa. La mai multi membri de calitate si pe care sa-i cunoasteti cat mai bine. | |
|
| |
AK47RO Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Mai 31, 2011 7:11 pm | |
| - AK47RO a scris:
- Alucard a scris:
- Cateodata xfire mai face figuri.
Deci noi te asteptam pe ts. Boala lunga moarte sigura ! Multumesc. Pe mine ma interesa daca mai sunteti activi pe xFire. Va rog sa-mi permiteti sa va pastrez ca friends in xFire si sa jucam impreuna. Nu pot spune ca mai sunt prea interesat de clanul vostru. Asa ca daca ma primiti bine ,daca nu tot asa. La mai multi membri de calitate si pe care sa-i cunoasteti cat mai bine. Va doresc toate cele bune !Tinem legatura pe TS.... | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Iun 01, 2011 1:24 pm | |
| Toti suntem activi pe xfire . Dar pentru un meci lumea intra si pe TS pentru o mai buna comunicare . | |
|
| |
micutzul Admin
Numarul mesajelor : 327 Varsta : 52 Localizare : Peciu Nou, Timis Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Iun 01, 2011 5:45 pm | |
| Nu va mai agitati. E clar ca omul nu doreste sa intre la noi. A postat de fun. Daca totusi vrea, o v-a face dupa regulile noastre. | |
|
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Iun 01, 2011 8:20 pm | |
| Asa pe scurt,se cam fereste sa intre ts. Nu stiu de ce......brahahaha(tuse) are sub 18 ani brhahaha | |
|
| |
Chango Team
Numarul mesajelor : 269 Varsta : 40 Localizare : Timisoara Reputatie : 18 Data de inscriere : 09/04/2009
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mier Iun 01, 2011 10:17 pm | |
| - Freeman a scris:
- Asa pe scurt,se cam fereste sa intre ts. Nu stiu de ce......brahahaha(tuse) are sub 18 ani brhahaha
Stai linistit, omul a intrat pe TS o singura data, nu cred ca se pune problema de varsta, l-am auzit vorbind si clar nu e vreun "pitziponc" de 15 ani. Ce va face este doar alegerea lui. | |
|
| |
portazor Membru
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 32 Localizare : bucuresti Romania Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/06/2011
| Subiect: Porta's 2nd try. Mar Iun 14, 2011 12:35 am | |
| Salut! Am mai depus o cerere in iarna trecuta pentru intrarea in VooDoo. Multi dintre admini probabil ca ma tin minte, sunt acela al carui xf a fost facut la inceput pentru fratele de 17 ani, care nu a jucat pe el deloc. Revenind la cererea actuala, am revenit, cu mult mai mult skill decat ultima oara, gata sa dovedesc ca merit sa intru in VooDoo!
Nickname: porta/ elemix Numele: Kirsteuer Prenumele: Andrei Oras: Bucuresti Varsta: 19(si 4 luni) Disponibilitate: Contact(mess,xfire): blanket1 - xf, dub_ethopy - messenger ExClan: DTXi, vG, d5 motivul iesirii din clanul precedent: din pacate inactivitate si o lipsa de atentie a adminilor fata de membrii noi si vechi. cateva cuvinte despre tine: joc Call of Duty de prin 2005 cand am descoperit CoD2. Pe vremea aceea nu aveam xfire. Ma ocup de cod4 din 2009, sunt elev in Bucuresti la clasa a 11-a la colegiul de arhitectura si lucrari publice I.N. Socolescu, caut un clan cu jucatori buni si prietenosi, gata sa faca performanta. Sper ca voi fii admis de aceasta data. Microfon: Da. Licenta joc: Detin licenta pentru CoD4, CoD2, CoD MW2, BO.
Sper ca de data aceasta sa nu dezamagesc, si imi doresc din toata inima sa port tagul VooDoo mult timp de acum inainte!
Bafta!
1050 de ore jucate, skill med/med+ | |
|
| |
micutzul Admin
Numarul mesajelor : 327 Varsta : 52 Localizare : Peciu Nou, Timis Reputatie : 22 Data de inscriere : 14/09/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Iun 14, 2011 1:46 am | |
| Eu banuiesc ca tu esti ala a carei zi de nastere a fost in martie cred de 3 ori. Si tot tu esti ala care erai cu gura mare pe dtxi. | |
|
| |
portazor Membru
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 32 Localizare : bucuresti Romania Reputatie : 0 Data de inscriere : 14/06/2011
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Iun 14, 2011 1:50 am | |
| imi cerusem scuze pentru atunci cand te-am injurat. 2, am zis mereu, cum si e, ca sunt nascut pe 20 martie '92 | |
|
| |
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Iun 14, 2011 2:02 am | |
| de cate ori ai ramas repetent ? | |
|
| |
portazor Membru
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Iun 14, 2011 2:04 am | |
| nici o data. m-au dat la opt ani. e vreo problema? | |
|
| |
baseq Membru Special
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Reputatie : 2 Data de inscriere : 18/01/2010
| Subiect: Re: Cerere de inscriere Mar Iun 14, 2011 2:08 am | |
| Scan la buletin ca nu te crede nimeni. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere de inscriere | |
| |
|
| |
| Cerere de inscriere | |
|