| Join Cod 4 Alucard | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Join Cod 4 Alucard Dum Ian 09, 2011 8:40 am | |
| Nickname:Alucard a.k.a Naruto
Numele: Petricele
Prenumele:Marius Oras:CKUJ-NAPOCA Varsta:27 Disponibilitate:seara dupa 9 Contact(mess,xfire):xfire:narutokenichi, mess: lordkarlmay ExClan:Veteranii motivul iesirii din clanul precedent: am jucat cu ryan si varul lui si kphonor a zis ca nu pot sa joc cu ei si kick din clan. cateva cuvinte despre tine:1.81, 107kg, imi plac artele martiale, casatorit, 2 fetite gemene.Respect pe cel care ma respecta. Microfon:da Licenta joc:da
|
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Dum Ian 09, 2011 8:55 am | |
| Vom analiza cererea ta. Te asteptam pe ts la noi sa mai stam de vorba, sa joci cu noi si vedem ce iese. Poti veni oricand doresti, nu deranjezi pe nimeni. | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Vin Ian 14, 2011 6:51 am | |
| Alucard, trebuie sa ne gasim la o discutie, sa discutam conditiile de intrare in clan. Daca vei fi de acord cu ele, mai urmeaza doar pasul final. | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Vin Ian 14, 2011 5:43 pm | |
| Si nu in ultimul rand, daca esti amabil, fa-ti si tu cont pe forum. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Sam Ian 15, 2011 7:38 am | |
| bine ai venit> < |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Sam Ian 15, 2011 3:16 pm | |
| | |
|
| |
kohinoor Membru Special
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 49 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Drept la replica Lun Ian 17, 2011 7:56 am | |
| Drept la replica Inainte de toate vreau sa salut clanul VooDoo! Cu unii am mai tinut legatura, cu altii mai putin ,cu cei mai multi deloc,dar respectul meu fata de acest clan a ramas neschimbat.
De ce drept la replica? Pentru ca anumiti oameni din anumite motive prezinta situatii incomplete sau defaimatoare la adresa altora.In cazul de fata Allucard. Allucard a fost unul dintre membrii nostrii cu bune sau cu rele.Nimeni nu e perfect si nici nu cerem perfectiune.Bun -simt insa,da. Voi cita din cererea lui Allucard de recrutare ca sa pot mai apoi dezbate pe larg:"am jucat cu ryan si varul lui si kphonor a zis ca nu pot sa joc cu ei si kick din clan" Daca nu as avea martori si nu as respecta clanul VooDoo! as fi lasat ca atitudinea lui Allucard sa treaca de la sine spunand:faptul e consumat,a fost acceptat VooDoo!,nu mai e treaba noastra,dar nu pot sa nu expun faptele reale.care sunt: -2 membrii ai Veteranilor au jucat in acea zi cu cei 2 cheater-i dovediti(Rivan,Ryan-care nu au stiut decat sa improaste clanul Veteranii cu rahat fiindca i-am expus pe site/forumul nostru ca fiind cheater-i),Heretic si Allucard.Amandoi au fost atentionati de mine sa nu mai participe la mix-uri cu respectivii datorita situatiei.Heretic a inteles situatia si a promis ca nu se va repeta.Celalalt mi-a aruncat in fata:"nu-mi conditionezi tu cu cine sa joc","voi mai juca cu ei,voi juca cu oricine imi va cere",si am considerat ca nefiind atitudine de jucator de clan si ca trebuie exclus.Acesta din urma este Allucard. Faptul ca Allucard incerca apoi sa ne explice faptul ca nu stia cine erau cei 2 cu care jucase,nu a facut decat sa intareasca faptul ca activitatea lui Allucard in clanul Veteranii se limita doar la war-uri nicidecum pe forum/site si problemele care ne framantau. Citez pe Allucard:"Respect pe cel care ma respecta."Cand ai plecat ti-am spus ca nu am nimic cu omul din spatele nick-ului doar cu jucatorul.In acest moment iti spun doar atat:-sa nu mai aud de tine. Allucard, e Kohinoor nu kphonor (si asta e o chestie de minim respect sa stii cui/despre cine te adresezi). In speranta ca respectul pe care eu personal il port acestui clan poate fi si reciproc,rog recruiterii din VooDoo! sa creada in judecata mea pe viitor sau macar sa arunce o intrebare pentru ca din pacate,nu tot ce zboara se mananca.Mai ales ca am ramas unele din putinele clanuri care mai activeaza in cod plus ca avem aceleasi conceptii despre joc curat,fair-play etc.
As dori daca se poate sa fie mutat de un admin pe acelasi topic cu cererea lui Allucard pentru continuitate.Multumesc!
Repect! Veteran|Kohinoor | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Lun Ian 17, 2011 4:28 pm | |
| Am mutat dreptul la replica si am deblocat topicul pentru a-i oferi si lui alucard dreptul la un raspuns, daca doreste sa faca asta. | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Lun Ian 17, 2011 10:04 pm | |
| Magicus ...asata e zona de recrutare ..nu de spalat rufe ... | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Lun Ian 17, 2011 10:29 pm | |
| Ai perfecta dreptate muerte, dar am facut o exceptie pentru a nu fi acuzati ca nu dam drept la replica, sau ingradim dreptul la libera exprimare, etc. Alucard are timp maxim pana maine sa dea un raspuns daca doreste, daca nu raspunde, inseamna ca nu are nimic de comentat, drept urmare voi inchide topicul definitiv. | |
|
| |
Alucard Team
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 41 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 3 Data de inscriere : 15/01/2011
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard Mar Ian 18, 2011 5:38 am | |
| Kohinoor nu kphonor (si asta e o chestie de minim respect sa stii cui/despre cine te adresezi).
Kohinoor, e alucard si nu allucard (si asta e o chestie de minim respect sa stii cui/despre cine te adresezi).
in rest no comment.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Join Cod 4 Alucard | |
| |
|
| |
| Join Cod 4 Alucard | |
|