Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Go to SiteAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7

In jos 
+2
Freeman
BossAlin
6 participan?i
AutorMesaj
BossAlin
Vizitator
Vizitator

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 52
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 0
Data de inscriere : 19/01/2009

Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Empty
MesajSubiect: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Mar Ian 20, 2009 2:53 am

Salutare baieti , am instalat COD4, am pus si patch-urile 1.6 si 1.7 iar cand ma conectez la un server imi da different version server si am respectat ordinea de instalare adica 1.6 1.7, sa fie corupt patch-ul? Daca vreau sa le reinstalez zice ca le am si nu mai pot. Exista posibilitatea sa nu fie ultimul patch 1.7 cel pe care l-am scos? Patch-ul pe care l-am scos(al doilea ) are 38 de mega si se numeste 1.6-1.7. S-ar putea sa mai fi aparut unul mai nou si de aceea sa-mi dea eroarea asta?
Sus In jos
Freeman
Admin
Admin
Freeman

Numarul mesajelor : 471
Varsta : 31
Localizare : Onesti,Bacau
Reputatie : 14
Data de inscriere : 03/02/2008

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Mar Ian 20, 2009 4:16 am

salut,reinstaleaza jocul si ia patch-urile dp computergames.ro...de acolo le am si eu si merg sigur.Bafta in continuare
Sus In jos
http://www.voodoo-clan.ro
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24
Data de inscriere : 04/02/2008

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Mar Ian 20, 2009 2:11 pm

Ala e patch-ul .Eu cred ca tu vrei sa te conectezi la un server diferit de 1.7 ....in alta ordine de idei ...daca tu ai 1.7 nu poti juca decat 1.7 ....nu te poti conecta la servere cu versiuni inferioare.
Sus In jos
krtush
Admin
Admin
krtush

Numarul mesajelor : 216
Varsta : 58
Localizare : ...
Reputatie : 13
Data de inscriere : 18/04/2008

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Mar Ian 20, 2009 5:51 pm

faza e ca nu are 1.7 instalat ...cand intra in joc ii apare jos dreapta 1.5
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24
Data de inscriere : 04/02/2008

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Mar Ian 20, 2009 7:21 pm

Atunci recomand varianta Freeman Razz
Sus In jos
RoOsTeR
Membru
Membru
RoOsTeR

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 34
Localizare : Satu Nou
Data de inscriere : 11/07/2008

MesajSubiect: probs!   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Joi Feb 19, 2009 3:10 am

Ce se fac cu cod 4 pe toate serverele am problema cu fps im cade la rosu 60,50......si pana la 10 nu pot se mai joc de lag da am dat tot la minimum , inainte la minimum aveam si 300 fps, acu tot imi cade la 50, 40 cred ca ar fi viruse in comp ,dar la cod2 mere bine is la 250 fps .nus da sel reinstalez pe cod4 dar cand me gandesc iar se fac levele affraid si dar as capata ceva, sau poate ar fi necesar ,si windowsul dat jos scratch
Sus In jos
Costash
Team
Team
Costash

Numarul mesajelor : 551
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti/Targoviste
Reputatie : 14
Data de inscriere : 13/04/2008

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Joi Feb 19, 2009 8:52 am

poti reinstala jocul fara probleme.
salveazati (copy-paste) fisierul mpdata din folerul jocului, de ex la mine este: E:\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\Costash.

Reintalezi joculm apoi creezi un profil in joc, cu acelasi nume, pui ce config vrei u acolo, si apoi adaugi mpdata ala care l ai salvat in calculator.
Si o sa ti pastrezi profilul pt publice!
Sus In jos
http://www.voodoo-clan.ro
RoOsTeR
Membru
Membru
RoOsTeR

Numarul mesajelor : 11
Varsta : 34
Localizare : Satu Nou
Data de inscriere : 11/07/2008

MesajSubiect: Costash sos !   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1Sam Feb 21, 2009 6:17 am

Lam reinstalat ,si tot asa iar imi pica fps la rosu cherry mia mancat nervi, in seara asta Evil or Very Mad ca numai stiu ce sei fac , am pus tot la minimum, si tot asa acuma imi face atata probleme cand am gasit si cd-key org No dar poate se faca asa probleme pentru virusi in pc ,ping am bun 30,40 dar lag prost cand mere fps la 50 ,40 macar ca dureaza 2,3 sek,da asa nu se poate juca, ce se fac alta dacat se cobor windowsul? affraid
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7   Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7 Icon_minitime1

Sus In jos

Probleme conectare server COD 4 - server different version 1.7
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VooDoo Gaming PROMODLIVE Public Server - Sugestii si reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Discutii Generale-
Mergi direct la: