Cosmo Team
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 0 Data de inscriere : 25/06/2008
| Subiect: CoD4 Weapon Chart & Tricks Vin Iun 27, 2008 2:21 pm | |
| Sugerez tuturor sa citeasca tot ce scrie pe pagina asta >LINK<. Pe langa faptul ca e foarte util sa calculati cat damage aveti nevoie sa dati, ce arma da cat la ce distanta, etc, o sa intelegeti si anumite chestii pe care pana acu le-ati considerat buguri, sau pe care chiar nu v-a interesat. Happy reading. | |
|
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: CoD4 Weapon Chart & Tricks Vin Iun 27, 2008 3:47 pm | |
| Foarte interesant. Cineva a studiat mult si s-a chinuit ceva sa faca ditamai articolul. | |
|
Costash Team
Numarul mesajelor : 551 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti/Targoviste Reputatie : 14 Data de inscriere : 13/04/2008
| Subiect: Re: CoD4 Weapon Chart & Tricks Sam Iun 28, 2008 3:37 am | |
| M- am gandit sa fac un mic calcul al demage ului fiecarei arme in WAR, si le am hasurat pe cele mai importante. Nu uitati de DISTANTA de tragere, caci scade si demageul o dadat cu cresterea ei,INSA majoritatea armelor trag cu demage maxim la 1000SD, distanta care de obicei nu e depasita in war! Acuratetea o stiti fiecare! As fi facut unul si pt demage prin pereti, dar nu stiu cat % trece prin ei(sunt doua tipuri de pereti:care opresc putin, si care opresc mult), nu am inteles din site ul ala! | |
|
Cosmo Team
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Reputatie : 0 Data de inscriere : 25/06/2008
| Subiect: Re: CoD4 Weapon Chart & Tricks Dum Iun 29, 2008 1:51 am | |
| Damageul nu se scaleaza numai in functie de glont sau de perete, dar si de unghiul care il face cu peretele. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CoD4 Weapon Chart & Tricks | |
| |
|