| Site Vplay | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Site Vplay Mar Iul 03, 2012 1:08 am | |
| Voua va mai merge vpaly? La mine de 2 saptamani nu se incarca nici un serial ( | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Site Vplay Dum Iul 08, 2012 4:42 pm | |
| Chiar nu am mai verificat sa vad cum merge. In afara de Spartacus si Justified nu prea am vazut seriale pe Vplay. Revin cu comentariu dupa ce verific. | |
|
| |
taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: Site Vplay Lun Iul 09, 2012 3:04 am | |
| toti cei care au net de la nesimtitii de la RDS nu vor mai putea sa acceseze VPLAY. | |
|
| |
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Site Vplay Mier Iul 11, 2012 4:03 am | |
| | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Site Vplay Mier Iul 11, 2012 2:27 pm | |
| Dragi clienți RDS-RCS,
după cum ați observat Vplay.ro nu funcționează prea bine pentru dumneavoastră.
Acum câteva săptămâni am primit un mail oficial de la RDS-RCS, informându-ne că va fi suspendată conexiunea către noi din cauza unor probleme tehnice. În scopul de a afla care este motivul și de ce numai site-ul nostru suferă de aceste probleme, vă rugăm să ne ajutați sunând la suportul tehnic RDS-RCS și să întrebați.
Aici găsiți numerele de telefon RDS-RCS, la care puteți apela: 031.400.4401 (București) 03xx.400.401 (Alte Județe)
Asta apare pe site-ul Vplay.ro . Deci ...sunati ! Eu unul o sa imi schimb providerul .
@Magicus . E normal sa puna cateva piedici astia de la RDS .... ei sunt provideri de televiziune ....iar Vplay este viitoarea televiziune ....so ...do the math .... | |
|
| |
taitO Team
| Subiect: Re: Site Vplay Joi Iul 12, 2012 3:11 am | |
| comentarii pe Vplay
faptul ca au trecut pe IPV6 nu inseamna ca au eliberat ipuri din categoria asta. ei doar au deja noduri de retea configurate in noul sistem si nu interfereaza cu nimic treaba asta. practic , ipurile claside IPv4 vor mai coexista muuult timp de acum incolo
@vvg: Proxy sau hide IP iți redirecteaza conexiunea prin alta parte. RDS blocheaza doar intre 2 endpoint-uri, nu se uita prin ce ho-uri treci tu. Daca proxy-ul este in alta retea, practic traficul vazut de RDS este intre tine si proxy, nu intre tine si Vp
nu RDS-ul e de vina ci vplay-ul. Daca pui proxy sau hide ip, ti se incarca filmele fara probleme. Asta inseamna ca vplay a pus restrictii pe class de IP folosita de RDS.
cum adica hide ip? ce trebuie sa fac? | |
|
| |
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Site Vplay Joi Iul 12, 2012 6:15 pm | |
| | |
|
| |
krtush Admin
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 58 Localizare : ... Reputatie : 13 Data de inscriere : 18/04/2008
| Subiect: Re: Site Vplay Vin Iul 13, 2012 1:35 am | |
| pana acum tu aveai ip-ul X si te conectai direct la vplayserver . cum vplayserver a blocat clasa de ip-uri rds din care face parte si X acum singura solutie e folosirea unui proxy server ("un ocol") . tu cu ip X te conecteazi la serverproxy ce are ip Y si serverul proxy se conecteaza pe servervplay , vplay vede ca Y s-a conectat la el si daca Y nu e din rds => ok ia filmul. DAR apar probleme de genul : cu hide ip te cam conectezi random la proxyservere de afara => lag mare + cel care detine serverul de proxy poate vedea tot traficul tau si poate interveni asupra lui (iti mai baga un virusel ) | |
|
| |
taitO Team
| Subiect: Re: Site Vplay Sam Iul 14, 2012 11:58 pm | |
| Praf m-ai facut Deci stau in banca mea.... | |
|
| |
magicus Admin
| Subiect: Re: Site Vplay Mar Iul 17, 2012 4:35 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Site Vplay | |
| |
|
| |
| Site Vplay | |
|