Numarul mesajelor : 404 Varsta : 32 Localizare : Timisoara Reputatie : 9 Data de inscriere : 02/02/2008
Subiect: CASE 39 Joi Ian 28, 2010 6:13 am
care aveti curaj uitativa...
CAZUL 39 prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forță a răului mai mare decât și-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios, nu mai vorbește.
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
Subiect: Re: CASE 39 Joi Ian 28, 2010 8:23 am
E de groaza?.....nu am curaj.....
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
Subiect: Re: CASE 39 Joi Ian 28, 2010 2:16 pm
Ba daca e tot asa promovat cum a fost '' Paranormal activity '' si se dovedeste a fii la fel ...adica o mare panarama .... imi bag picioarele ...mie imi plac filmele de groaza ....dar bune sa fie .... sa imi spuneti si mie daca v-ati cacat pe voi de frica la film sa stiu daca ma uit sau nu
taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
Subiect: Re: CASE 39 Joi Ian 28, 2010 5:44 pm
MuErTe a scris:
Ba daca e tot asa promovat cum a fost '' Paranormal activity '' si se dovedeste a fii la fel ...adica o mare panarama .... imi bag picioarele ...mie imi plac filmele de groaza ....dar bune sa fie .... sa imi spuneti si mie daca v-ati cacat pe voi de frica la film sa stiu daca ma uit sau nu
Ce nu ti-a placut la Paranormal..??
Corect,gusturile nu se dicuta,insa mie mi-a placut.
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
Subiect: Re: CASE 39 Joi Ian 28, 2010 6:54 pm
taitO a scris:
Ce nu ti-a placut la Paranormal..??
Inainte de a-l vedea, am citit review-uri despre el in care toti au scris ca este cel mai infricosator film facut vreodata ,ceva in genul Blair Witch Project ... am zis ca pare interesant mai ales ca mi-a placut BWP . Am priceput ideea ca filmul e facut cu un buget de vreo 14mii de dolari si nu ma asteptam la cine stie ce efecte speciale (asa a si fost) . O singura faza din film mi-a placut ( cand o trage de picior din pat si o taraste ... a fost mai infricosatoare) in rest.....frectie la picior de lemn ....cu un final mai mult decat previzibil .
taitO Team
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 47 Localizare : pitesti Reputatie : 12 Data de inscriere : 11/06/2009
Subiect: Re: CASE 39 Sam Ian 30, 2010 6:45 pm
lollll, acum am vazut Witch Project .In ce hal se termina....... Acum ma uit la Witch Project 2,sper sa fie mai bun. Apropo, CASE 39 il depaseste cu mult, ca sa nu mai zic de Paranormal Activity.