| Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
magicus Admin
Numarul mesajelor : 1635 Varsta : 45 Localizare : Constanta Reputatie : 8 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Joi Mai 07, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
XS2K Team
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 144 Localizare : Braila Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/04/2008
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mar Mai 12, 2009 4:39 am | |
| Anost,lasam responsabilitatile pe umerii altora.... Cartile sunt perimate in o lume in care banul dicteaza iar Romania este o tara unde chiar sa vrei sa reusesti ceva nu poti pentru ca te lovesti de un sistem cretin ramnificat mai ceva ca arborele genealogic al familiei regale britanice... Si dupa mai e o vorba "If you can't beat them join them". | |
|
| |
kohinoor Membru Special
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 49 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mar Mai 12, 2009 12:05 pm | |
| asta s-a trezit cu fata la cearceaf si vrea neaparat sa impuste ceva.setea lui de sange il califica mai nou drept vampirache .da-ti-i ma drumu` din lant! de pitbull-ul de xs vorbesc.
Ultima editare efectuata de catre kohinoor in Mar Mai 12, 2009 3:09 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mar Mai 12, 2009 12:29 pm | |
| si eu m-am trezit de telefon.....m-am trezit tarziu si am intarziat la scoala....da am ras ))))) ..."da-ti-i ma drumu` din lant! de pitbull-ul de xs" | |
|
| |
XS2K Team
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 144 Localizare : Braila Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/04/2008
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mier Mai 13, 2009 4:13 am | |
| GTFO OMG LOLZORS JPEG,eram semi-scarbit ieri dar imi mentin punctul de vedere si pentru binele vostru ar fi bn sa nu ma contraziceti ca umplu thread-ul asta de aberatii cuvinte. | |
|
| |
kohinoor Membru Special
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 49 Localizare : Constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mier Mai 13, 2009 3:24 pm | |
| mda,si pitbull si turbat,tre eutanasiat. | |
|
| |
XS2K Team
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! Mier Mai 13, 2009 4:19 pm | |
| Doar de mana ta tandra tu nebuno...tu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! | |
| |
|
| |
| Scrisoare catre liceeni......bagati la cap, ca nu sunt prostii! | |
|