cojy Team
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 44 Localizare : brasov Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: ajutor cod world at war Vin Oct 31, 2008 1:25 pm | |
| spuneti-mi si mie (daca intelegeti) ce inseamna asta de mai jos de pe site-ul care vinde call of duty - world at war
"Call of Duty: World at War è un videogioco per PC Windows del 2008, sviluppato da Treyarch, prodotto da Activision e distribuito in Italia da Activision Italia. Supporto per 4 giocatori (asta ma intereaseaza - ce inseamna suport pentru 4 jucatori). Lingua del software: Italiano. Lingua del manuale: Italiano."
vreau sa fac comanda si nu stiu ce pielea mea inseamna asta | |
|
Freeman Admin
Numarul mesajelor : 471 Varsta : 31 Localizare : Onesti,Bacau Reputatie : 14 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: ajutor cod world at war Vin Oct 31, 2008 2:10 pm | |
| Daca tot fac italiana la sc "Call of Duty-world at war este un joc video din 2008 ,facut(creeat) de Treyarchs si distribuit in Italia de Activision Italia.Suporta 4 jucatori" (din cate stiu merge la cod ww sa faci misiuni co-op.Adik daca am avea amandoi jocul Coji,am putea face aceeasi misiune (un fel de multiplayer pe misiuni) Sper ca te-am lamurit | |
|
cojy Team
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 44 Localizare : brasov Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: Re: ajutor cod world at war Vin Oct 31, 2008 7:10 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ajutor cod world at war | |
| |
|