Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Go to SiteAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Death Race ***

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
dante
Admin
Admin
dante

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 48
Localizare : Cluj
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/02/2008

Death Race *** Empty
MesajSubiect: Death Race ***   Death Race *** Icon_minitime1Mier Oct 15, 2008 6:35 am

Celor care le place (mie - da) Jason Statham - acel chel mic, dar nervos (Transporter1 si 2, Cellular, Crank, The Italian Job,etc) incercati si acest film. Joaca din nou rolul de pilot!
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24
Data de inscriere : 04/02/2008

Death Race *** Empty
MesajSubiect: Re: Death Race ***   Death Race *** Icon_minitime1Mier Oct 15, 2008 1:12 pm

Ai uitat sa mentionezi de Snatch care dupa parerea mea e cel mai bun film in care a jucat el.

http://www.imdb.com/title/tt0208092/
P.S. Il recomand tuturor ...e un film foarte bun.

Oricum dupa felul in care evolueaza cariera lui ma tem sa nu ajunga un Chuck Norris 2 iar daca filmul de care zici tu este in genul ''transporter'' ...pffff..... hai poate intr-un week-end ploios cand imi pica cablul si netul ,mi-a ars toata biblioteca si sunt fortat de o boala contagioasa sa stau in casa ....hai ca poate il vad . Twisted Evil
Sus In jos
grasu
Team
Team

Numarul mesajelor : 53
Varsta : 46
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/02/2008

Death Race *** Empty
MesajSubiect: Re: Death Race ***   Death Race *** Icon_minitime1Joi Oct 23, 2008 5:04 am

dante a scris:
Celor care le place (mie - da) Jason Statham - acel chel mic, dar nervos (Transporter1 si 2, Cellular, Crank, The Italian Job,etc) incercati si acest film. Joaca din nou rolul de pilot!

e super filmu m-am uitat acum doua trei saptamani! misto. Shocked
Sus In jos
Continut sponsorizat

Death Race *** Empty
MesajSubiect: Re: Death Race ***   Death Race *** Icon_minitime1

Sus In jos

Death Race ***
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» RACE DRIVER: GRID