dante Admin
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 48 Localizare : Cluj Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Death Race *** Mier Oct 15, 2008 6:35 am | |
| Celor care le place (mie - da) Jason Statham - acel chel mic, dar nervos (Transporter1 si 2, Cellular, Crank, The Italian Job,etc) incercati si acest film. Joaca din nou rolul de pilot! | |
|
MuErTe Team
Numarul mesajelor : 828 Varsta : 42 Localizare : Tulcea/Bucuresti Reputatie : 24 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Death Race *** Mier Oct 15, 2008 1:12 pm | |
| Ai uitat sa mentionezi de Snatch care dupa parerea mea e cel mai bun film in care a jucat el. http://www.imdb.com/title/tt0208092/P.S. Il recomand tuturor ...e un film foarte bun. Oricum dupa felul in care evolueaza cariera lui ma tem sa nu ajunga un Chuck Norris 2 iar daca filmul de care zici tu este in genul ''transporter'' ...pffff..... hai poate intr-un week-end ploios cand imi pica cablul si netul ,mi-a ars toata biblioteca si sunt fortat de o boala contagioasa sa stau in casa ....hai ca poate il vad . | |
|
grasu Team
Numarul mesajelor : 53 Varsta : 46 Localizare : constanta Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/02/2008
| Subiect: Re: Death Race *** Joi Oct 23, 2008 5:04 am | |
| - dante a scris:
- Celor care le place (mie - da) Jason Statham - acel chel mic, dar nervos (Transporter1 si 2, Cellular, Crank, The Italian Job,etc) incercati si acest film. Joaca din nou rolul de pilot!
e super filmu m-am uitat acum doua trei saptamani! misto. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Death Race *** | |
| |
|