Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Go to SiteAcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
magicus
Admin
Admin
magicus

Numarul mesajelor : 1635
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Reputatie : 8
Data de inscriere : 04/02/2008

Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Empty
MesajSubiect: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Joi Feb 07, 2008 4:16 pm

Am marea rugaminte la toti membrii clanului VooDoo! sa aiba un comportament civilizat pe serverul nostru cat si pe alte servere romanesti sau straine. Acest lucru nu va face decat sa ne facem respectati peste tot. Respectati regulile serverului pe care jucati si jucati in spiritul jocului desfasurat la momentul respectiv pe acel server.
Asta va rog din cauza a ceea ce s-a intamplat aseara pe serverul celor de la A6, cand am primit ban in grup toti membrii VooDoo! Desi eu nu facusem nimic si chiar mai mult i-am rugat pe toti sa se potoleasca si sa isi vada de joc, am luat un nemeritat ban. Asta s-a intamplat din cauza unor membrii care jucau cu Grenade Launcher desi si l-a cerut sa nu foloseasca asa ceva fiind avertizati ca vor primi ban, pe deasupra intrand si in polemici cu cei de la A6. Va rog mult inainte sa mai faceti din astea nesarate, ganditi-va si la colegii vostri care desi stau cuminti pot suferi din cauza voastra.
Sus In jos
http://www.voodoo-clan.ro
MuErTe
Team
Team
MuErTe

Numarul mesajelor : 828
Varsta : 42
Localizare : Tulcea/Bucuresti
Reputatie : 24

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Vin Feb 08, 2008 2:21 pm

eu unul nu sunt de acord cu ideea asta de a scoate GL-ul.....totusi face parte din joc
Personal nu ma deranjeaza cand sunt omorat de unul cu GL-ul....dar na...daca cei de la A6 considera altfel nu ne ramane decat sa le respectam decizia(si totusi...daca tot au server...nu stiu sa il configureze a.i. sa nu mai existe GL-ul?)
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Vin Feb 08, 2008 4:29 pm

Eu unul nu joc cu GL, nu zic sa se interzica, dar cand 20 joaca normal si vine 1 cu GL si strica jocul......si nici nu vrea sa se conformeze rugamintilor celor 20.......si mai e si avertizat ca primeste ban .......atunci D-zeu sa il tina..... si pe noi pe langa el......
Deci, eu nu am zis sa se interzica, dar a jucam cum se joaca pe serverul respectiv; daca toata lumea vrea GL atunci asta e, macel sa fie, dar daca 99% nu vor si vrea doar 1........normal ar fi sa se conformeze, nu credeti?
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Vin Feb 08, 2008 5:25 pm

aprob
Sus In jos
Freeman
Admin
Admin
Freeman

Numarul mesajelor : 471
Varsta : 31
Localizare : Onesti,Bacau
Reputatie : 14
Data de inscriere : 03/02/2008

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Lun Feb 11, 2008 4:38 am

Tin sa va anunt ca am luat ban,normal din nou,pe serverul de la a6, fara fara nici un motiv decat urmatorul motiv "Spiritualule".Daca cineva poate sa-mi explice ,de preferat un admin de la a6 ii raman recunoscator pe viatza.
Sus In jos
MuErTe
Team
Team
MuErTe

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Lun Feb 11, 2008 3:19 pm

mergi pe forumul de la A6 si pune intrebarea...sa ne zici si noua ce ti-au raspuns
Sus In jos
magicus
Admin
Admin
magicus

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1Lun Iun 30, 2008 5:07 am

In urma unor semnale primite, am aflat ca unii membrii ai clanului isi descarca nervii pe serverele romanesti. Motivul ar fi ca au fost provocati.
Mai baieti, si eu am fost provocat la randul meu de "n" ori. Dar nu m-am certat cu ei ca sa nu le dau satisfactie. Am patit-o odata si am jurat sa nu mai calc pe un server prea bine cunoscut. Pur si simplu trebuie ignorati. Eu asa am facut mereu sau am facut cu screenshoturi cu injuriile aduse si i-am rezolvat cu banuri. Pur si simplu nu merita sa iti consumi nervii cu niste copii prosti. Dar bag de seama ca nu toata lumea face la fel la noi in clan. In statut scrie clar ca membrii clanului trebuie sa aibe un comportament civilizat pe servere. Daca stiti ca sunteti mai aprigi la manie, iesiti fratilor de pe server daca vedeti ca va provoaca careva si astfel evitati o situatie neplacuta. Nu mai intrati in polemici si ceruri cu jucatorii care va provoaca. Dovediti ca sunteti mai inteligenti decat ei. Sa se stie bine ( si asta este si o conditie de acceptare in clanul nostru ) ca nu se tolereaza astfel de iesiri pe servere chiar daca e vorba de serverele noastre sau ale altora.Nu vreau sa ne arate lumea cu degetul ca " uite-i pe aia care injura mereu", " uite-l pe ala de la Voodoo care si-a bagat ceva undeva" samd. Urasc chestiile de acest gen cand vine lumea si ma trage de maneca pentru ca membrii Voodoo fac concurs de injuraturi pe servere. Cine se simte cu musca pe caciula sa iasa in fata sau sa stea in umbra dar sa stie ca nu voi mai tolera astfel de situatii. Cu prima ocazie cand se mai intampla se vor lua masuri. Aviz amatorilor! Cine are nelamuriri sa ma caute.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere   Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere Icon_minitime1

Sus In jos

Comportamentul membrilor VooDoo! pe servere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Meeting Voodoo
» Poze kterink cu membrii
» servere de mp
» La multi ani VooDoo!
» Join VooDoo - MIT

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum